- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Így építsd a billentyűzeted!
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
válasz
RockHaRD #31675 üzenetére
Vége van a bétának, a live meg vacakol 3-4 napja. Lecsúsztam az akciós játékokról is emiatt. Box-on be se hoz semmilyen játékadatlapot. A visszahívás support oldalon nem él, gondolom megszaporodtak a hívások ,angol chat-es mókus meg csak a sajnálatát tudta kifejezni ő se nagyon tudott semmit. Remélem azért a free játékokat le lehet majd tölteni addigra visszajönnek szabiról odabent
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
MasterMark
titán
válasz
RockHaRD #19793 üzenetére
Két licensz van a letöltött tartalmakhoz. Egy amivel a profilod mindig hozzáfér, ez ugye csak a profilodé lehet.
És egy másik ami, épp amelyik gépen van, azon a gépen minden profil használhatja az adott tartalmat. Ezt lehet áthelyezni bizonyos időközönként. Viszont így ugye te már a saját gépeden, csak a saját profiloddal használhatod, ha átviszed máshova a gép licenszét.Switch Tax
-
negyven2
veterán
válasz
RockHaRD #19792 üzenetére
Azért írtam, hogy érdemesebb lehetett volna várni, mert anno a Fable III-.nál is ez volt, hogy se megvenni, se letöltetni nem lehetett. Viszont ahogy letelt az a két hét és bejött az új játék gond nélkül le lehetett szedni (ma "megvetted" VPN-el).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz
RockHaRD #19526 üzenetére
Vagy azt teszed, hogy elutazol egy olyan helyre ahol IP alapján angol leszel, és ott használod az Xbox-ot, vagy pedig a megvásárlás idejére elhiteted, hogy ott vagy (vagy Xbox-on de könnyebb ezt az xbox.com-on).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
zeee
senior tag
válasz
RockHaRD #9910 üzenetére
Ok, megadtam, mostmár bankártyán levő nevet kér, utána meg kártyatípust, gondolom utána kártyaszámot, és még mindig az 1 hónapos free menüben vagyok..... Ezt már azért nem szeretném. Kezdem magam felhúzni, gondoltam türelmesen végigcsinálom ezeket, de mindjárt behelyezem a forza 4-et és játszok inkább
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest