- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
wilddog
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Arcade típusú X360 gépben, ugyanaz a processzor van, mint mondjuk a drágább Elite -ben? Ezek a fantázianevek, hogy Elite, Premium , Arcade, csak a winchester-re vonatkoznak? Nekem van egy X360 Arcade gépem és remélem, hogy nem gyengébb a hardvere, mint a többié.
-
wilddog
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a winchester az xboxhoz konkrétan mire jó?
Lehet e rá installálni a játékot és onnan elindítani? Vagy ebben az esetben is kell hozzá a lemez? Vagy fel lehet e a merevlemezre másolni a játékot teljes egészében? Szóval mire kell a vinyó? Én vinyó nélkül használom jelenleg. Filmet nem akarok rajta nézni.Egy másik kérdés, hogy a Playstation3 erősebb gép e mint az X360? Mert én nem nagyon vágom a témát, csak a műszaki adataikat néztem meg, de a PS3 paramétereitől nem voltam nagyon lenyűgözve. Ahhoz képest, hogy nemrég dobták a piacra.
-
wilddog
tag
Bocs, 6000 forint volt nem 5000. Rosszul írtam.
-
wilddog
tag
A Tesco - ba előfordul ilyen sajna. Én a Ridge Racer 6 - al voltam így. 5000 HUF volt ráírva, kivittem a pénztárhoz, a nő lecsekkolta és kiderült, hogy 8000 HUF a jelenlegi ára.
De nekem a végén visszaadták a különbözetet, azt a 2000 HUF -ot. Vicces volt. -
wilddog
tag
Kár hogy PC-re nem tudják optimalizálni a játékokat, mert akkor valami jó is *kisülhetne belőle, akkor abban az esetben PC-t vettem volna(egy újabb konfigot) na de mégegyszer nem ugrok bele ilyen kétes dologba. *Mondjuk kisülhetne a proci
vagy úgy lefagyhatna hogy, csak másnapra sikerülne újraindítani a gépet, az milyen kellemetlen lenne egy 2 magos, 140k cuccon, biztos szidnám rendesen. A mostani gépemen is már az volt a gond annak idején , hogy nem mentek rajta a játékok és kiderült, hogy fejleszteni meg nem érdemes illetve nagyon drága lett volna. Sokat kínlódtam vele. Ma már csak netezésre használom. Arra még jó.
-
wilddog
tag
Ámen. Úgy legyen.
-
wilddog
tag
Ennyi kritikát találtam a Viking : Battle for Asgard - ról :
"A hatalmas csaták volumenéhez képest még lenne mit finomítani rajta"
Ez, hogy pontosan mit jelent, azt nem tudom. -
wilddog
tag
Nekem meg a következő adódott.
Most a Viking: Battle for Asgar játékkal nyomom éshát eljutottam egy olyan részhez,
amikor is NAGY csatára kerül a sor, tehát kb. 200-300- an lehetnek a csatatéren, elég sok karaktert mozgat egyszerre a gép. Ekkor előfordul néha, hogy belassul a vikingem mozgása meg vele együtt a játék is. Ez mitől lehet? Elvileg vinnie kéne az X360-nak mindent lassulás és szaggatás nélkül, nemdebár? Vagy lehet, hogy az én gépem van lebutítva? (ARCADE pack). Esetleg, a program nincs igazán jól optimalizálva boxra?
Elolvastam róla egy elég hosszú játékleírást, és azt nem írják hogy valami gond lenne az X360-on futással( aztán lehet hogy csak a PS3 - as változatot próbálták ki.)
Remélem nem a gépem hibája ez.Egyébként próbálta valaki már ezt a game-et?
-
wilddog
tag
Aha, remélem hogy csak az elem, mert a játék az fut rendesen a gépen.
Most az előbb kikapcsolt magától a vezeték néküli vezérlőm, bekapcsoltam és most úgy néz ki, hogy megszünt a körbe-körbe villogás. -
wilddog
tag
Pontosabban zöld fénykör jelenik meg néha a joystickon, aztán abba hagyja egy idő után, majd megint elkezdi.
-
wilddog
tag
Nemrég van Xbox360 -om és azt vettem észre most a joystick (gamepadon) -on, hogy középen ugyebár van rajta egy be-kikapcsoló gomb az X emblémával és körülötte meg van 4 led, körbe elhelyezve amiből nekem idáig csak 1 világított. Most egyre sűrűbben csinálja azt , hogy körbe el kezd világítani az egész óramutató járásával megegyezően, ezt miért csinálja a Joystick? Vagy mit jelent?
-
wilddog
tag
Igazad lehet, találtam 1-2 a Conan - nal kapcsolatos hanghibát:
i bought this game on a sale (first hand) and its great.
but is anyone experiencing missing sounds and .dialogue.
example when i was fighting the giant squid the last form when it head pops onto the ship it screams, but there was no sound i could only hear men screaming, the ocean, and BGM.
the other time when fighting the lizard queen thing conan had a missing dialogue, his mouth move but nothing was said.
the disc is in great condition so i dont really know what wrong?
anyone having the same problems or could help out? (select an action below) or could help out?GuyverKo Jan 28, 2008 9:44 pm PT
I had sound glitches like you describe in the demo version, and in the full version I had a couple areas late in the game where the music got all slow and distorted... I think it was Argos just after you get into the city harbor, where you need to crank the ballista and destroy the statues and cargo to reveal the blue rune triumvirate - the music was really cutting in and out like crazy.
Human Bypass, someone call the hospital, we've got an angry testi had a sound problem durring the snake lady fight. couldn't hear any audio and the music was static. but after the fight it fixed itself. and after going thru the game again no sound issue ever came up again.
-
wilddog
tag
Sziasztok.
Nekem az lenne a gondom, hogy tegnap este játszottam a Conan nevű játékkal
és az egyik pályán, egyszerűen elment a hang a játékból, a kép és a progi az futott tökéletesen tovább. A hang helyett valami borzasztó ricsaj jött ki a TV hangszórójából, folyamatosan ismétlődő hangos "tü - tü -tü -tü .." magas sípoló hang. Nem tudom mitől jött elő, egyáltalán ez az Xbox - om hibája e, vagy pedig csak programhiba?
Mert ha visszaléptem a menübe akkor visszajött a hang is rendesesen. Végül kiléptem a főmenübe, visszatöltöttem az állást, és akkor meg jó lett a hang is, szerintetek ez mitől lehet ? -
wilddog
tag
Én bízom benne, hogy a gép is és a tápom is 175 W, remélem.
Ha a kettő nem egyezik nem tudom mi van. -
wilddog
tag
175 W van a matricára írva is. Szerencsére.
-
wilddog
tag
Output: DC 175 W ez van a 220 -as tápra írva.
-
wilddog
tag
Ha a hűtésmódosítás nélkül van a gépem,akkor is kibírhat talán 2 évet?
A másik, hogy amikor bekapcsoltam a gépet a dátum 2005.xx.xx mutatott , érdekes.
Majd beállítom.
Honnan lehet tudni, hogy az én gépem már az újabb fajta alaplappal van összeszerelve?
Mert sajnos amikor vettem a boltba, már nem volt a raktárban Xbox360 arcade, hanem ez volt az utolsó és a vitrinbe volt kirakva. Igaz visszacsomagolták az arcade-os dobozába, remélem hogy az ennyim már az újabb alaplapos. Honnan lehet tudni ezt? Nem tudom, hogy a régebbi box-ok miben másak, pl. esetleg a menürendszerük is más volt, mint az arcade-nak? Nálam már van olyan menü benne hogy Live Arcade games, vagy valami hasonló.. -
wilddog
tag
1 év az nem olyan sok. Pont 1 év a garancia. Jó, a 3 ledes hibára 3 év, de mi van, hogyha 1,5 múlva nem 3 ledes hibája lesz ? Mehet a kukába ?
-
wilddog
tag
Hát remélem az enyém se fog tönkremenni, mert akkor nem tudom mit csinálok (azonkívűl hogy megjavíttatom)
Valószínűleg ideges leszek egy kicsit.
-
wilddog
tag
Ja ja, igaz, hogy használtan Xbox360 - at kockázatos venni, még újonnan is, nemhogy használtan, álltólag nagyon sokat visznek vissza még az új gépek közül is.
Én inkább, úgy döntöttem újat veszek, 1 év gari -val ami már meg is van, remélem legalább 1 évet kibír, ha nem, akkor többet meg nem veszek Microsoft terméket, semmilyen X box konzolt. Végül is ez valahol az Xbox - ot minősíti, ők tudják, hogy mit akarnak, hány hibás modelt adnak ki.
Érdekes az is, hogy valaki már az első hónapban visszaviszi, hogy nem jó, valaki meg már 1,5 éve nyúzza és semmi baja(természetesen Németországban vette a gépet...)
Kipróbáltam az X-et, marhára tetszik, főleg a vezeték nélküli irányító, de a kép is nagyon szép a tv-n. Ha meg bekrepál a Box, akkor megjavítják és még ott van tartalékba a Ps2-öm, azt üthetem, vághatom ahogy belefér(már kapott egy párat, amikor megfagyott rajta a WRC rally) -
wilddog
tag
Ha nekem is működni fog(Xbox 360 arcade), ígérem én sem fogok panaszkodni.
-
wilddog
tag
Miért nem tesztelik le a gépeket? Tesztelések során csak kiderülne, hogy mi van.
A másik, hogy az alkatrészeket talán olyan minőségű anyagból kéne elkészíteni, ami bírja a nagyon magas hőmérsékletet is, hűtés ide vagy oda, bírnia kellene a fellépő hőt. Vagy telerakni hűtőbordákkal( bár nem láttam még Xbox-ot belülről..), mert ez így durva, már ami abban a cikkben van. Tudtam, hogy előfordul, hogy meghibásodnak, na de nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben sok a meghibásodás.
Nemtom, vettem tavaly szeptemberben egy PS2-őt, nyúzom mint állat, de semmi baja nincs. -
wilddog
tag
Hát ez nem túl bíztató. Ennyire sok a meghibásodás? Azt aztán, hogy?
-
wilddog
tag
De mondjuk, tegyük fel a Lost Planet játékot megveszem, akkor azt ki tudom menteni a memória kártyára és kikapcsolás után visszatölteni az állást ?
-
wilddog
tag
Tehát, minden játék működik, merevlemez nélkűl, csak éppen nem lehet visszajátszani, meg online-on játszani ? (online nem is akarok, szerencsére)
A visszajátszás pontosan mit jelent? -
wilddog
tag
Engem a beregisztrálás érdekelne bővebben, és állítólag van 2-3 olyan Xbox360 játék, amit merevlemez nélkül nem lehet elindítani, nem lehet működtetni Xbox360 Arcade-on. Nem tudja valaki, melyek ezek, név szerint?
-
wilddog
tag
Köszi az info-t. Hátha csak 2 ilyen van az már nekem némi bizakodásra ad okot.
Az pedig jó hír, hogy külsőleg csatlakozik a vinyo és lehet hozzá venni.
Azért kérdeztem meg, mert az Arcade olcsóbb valamivel mint a Premium.
De már attól tartok, hogy a boltba jól át akarnak majd vágni vele, hát az biztos, hogy sok helyen drágábban adják, mint amennyit ér valójában. A Ps2 -vel jártam úgy, hogy szinte csillagászati összegért vettem, szerintem a kereskedő maximálisat kaszált a gépeken. Hát igen,asszem kezdem megunni a Ps2 - őt, pedig jó gép és nagyon sok jó progi van hozzá, de megnéztem az idén megjelenő játékokat Ps2-re és hát... no comment , elég satnya lett az idei Ps2 game kínálat. És csak találgatások mennek most, hogy vajon 1-2 jó PSP játékot talán kiadnak PS2-re is(pl. God of War : Chains of Olympus). Az újabban megjelenő, igazán jó játékokat Ps3 és Xbox360 -ra írják. Valószínűleg nem bírná el a Ps2 azt az újabb grafikát.
-
wilddog
tag
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az Xbox 360 Arcade típusú gép milyen játékokat nem tud működtetni, lejátszani, ugyanis állítólag a merevlemez nélküli Xbox gépek egyes játékokat nem índítanak el a merevlemez hiányára hivatkozva.
És kb. számszerint hány olyan játék van, ami Arcade -al nem játszható?(remélem nem sok)
A másik kérdés pedig, hogy esetlegesen, később az Xbox360 Arcade -gépbe nem lehet utólag merevlemezt beépíteni?
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest