Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hát nem tudom, én toltam a GOW első részét PC-n is és Xbox 360-on is és ott azt tapasztaltam, hogy magasabb nehézségi szinten nem elég köré lőni, el is kell találni. Ráadásul nem az van, hogy előbb-utóbb úgyis eltalálom, addig igazgatom a célkeresztet fel le jobbra balra, mert az nehezebb szinteken halál. Nekem ott is (pedig a GOW valóban nem igényel halál pontos célzást) egérrel százszor jobban ment. Ugyanez volt a Kane&Lynchben, pedig az sem a pontos célzásról híres. Szóval szvsz ahol célozni kell / lehet egérrel, ott az egér a nyerő, függetlenül attól, hogy TPS vagy FPS. Persze nem mindenki egyforma, lehet, hogy van akinek a kontrolleres célzás jobban kézre áll.
A legnagyobb gond egyébként az egymástól távol lévő ellenfelekkel van, és azok közti gyors váltással, gyors körbefordulással, nem pedig a pixelpontos szemkilövésselA Lost Planetben egészen jól meg van oldva mert gondoltak erre és tudsz gyorsan 90-fokot fordulni minden irányban egy gombnyomással.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest