Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
CRT vs TFT: szerintem elbeszélünk egymás mellett. Maradjunk abban, hogy vannak jó és rossz TFT-k, illetve vacak és kitűnő CRT-k
.
A tömegek tecnikai ismerete: továbbra is tartom, hogy kb. annyi ember tudja elmondani a Diamondtron képcső működésének lényegét mint ahány a PVA panelét.
Lehetőségek és igények: nem arra céloztam, hogy Neked nem lenne pénzed megvenni egy 19'' TFT-t, sajnálom ha félreérthető voltam. Teljesen világosan leírtad az érveidet, megértettem. Én meg bevallottam, hogy a kiváncsiság is hajtott az első TFT vásárlásánál (vagy mondhatjuk úgy is: jó érzésem volt tőle, hogy megvehettem
)
Egyébként jópár TFT-t elitélő hozzászólás mögött érződik a ''nem engedhetem meg magamnak, nem használtam még huzamosabb ideig de biztos nem is olyan jó'' hozzáállás. Persze az ellenkezője (''ez egy valag pénzbe került, ne mond má', hogy az olcsó sz@rod egy lapon említhető vele'') is bőven előfordul.
De ez már csak egy ilyen világ.
Ezért írtam, hogy egy talán jobb lenne összehasonlító teszteket idézni. Sajnos elhibázottan ezt ennek a cikknek topikjában tettem pedig a ''melyik a jobb'' topikba kellett volna a linkelésed után.
(figyelem, önkritika volt
)
De legalább sikerült ezt a témát is felpörgetni, úgyis kiváncsi voltam a véleményetekre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Éjszakai műszak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android játékok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen egeret válasszak?
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.