- Mini PC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- 7600X boot idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Virág et.
üzenetére
''.és ez ugyanígy igaz a CRT-kre is, erről sem esett szó abban a topikban.''
Ezt ertem, de mivel egy TFT-s cikket linkeltem nem is lehetett szo a CRT-rol a hozzaszolasomban. Nem az volt a szandekom hogy osszehasonlitsam TFT es a CRT elonyeit es hatranyait, csak arrol, hogy egy errol szolo topic-ba belinkeltem egy cikket amely ujabb informaciokkal szolgal. Ha valakinek van egy link vagy egy CRT-rol szolo cikkrol nincs megtiltva a beszuras
En nem kerestem ilyen cikket az elobb emlitett okok miatt.
''Erre ne vegyél mérget. Ezeknek a tényleges tulajdonságairól szerintem kb. annyi ember tud....''
Lasd az elozo valaszt - nem TFT vs. CRT melyrehato osszemerese volt a hozzaszolas celja. Amugy majdnem 25e tagja van a PH!-nak - ha valaki akar irni errol egy cikket nincs megtiltva
''Ez az oldal kimaradt, bocs. Megkövetlek....''
Semmi gond - nem azert irom a valaszokat mert meg lennek sertodve vagy hasonlo, hanem azert hogy megertsd az allaspontomat. Azert kosz
''indenki a lehetőségei és az igényei szerint dönt. Én egy eléggé drága 19'' CRT-ről váltottam annak idején TFT-re......''
Nalam peldaul nem arrol van szo hogy nem engedhetnem meg maganek mondjuk kimenni holnap reggel es venni egy markas 17-es vagy 19-es TFT - nem is egetne le anyagilag a vasarlas
Arrol van szo, hogy nem latom gyakorlati ertelmet a valtasnak. Ahogy irtam szerettem volna, de akkor az olyan lenne mint mondjuk egy tipikus erzelmi alapon torteno vasarlas - nincs ra kimondottan szuksegem,de megveszem mert megengedhetem magamnak es jo erzesem lesz tole stb. - nem ilyen fajta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- OLED monitor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

En nem kerestem ilyen cikket az elobb emlitett okok miatt.