- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Virág et. #24 üzenetére
''.és ez ugyanígy igaz a CRT-kre is, erről sem esett szó abban a topikban.''
Ezt ertem, de mivel egy TFT-s cikket linkeltem nem is lehetett szo a CRT-rol a hozzaszolasomban. Nem az volt a szandekom hogy osszehasonlitsam TFT es a CRT elonyeit es hatranyait, csak arrol, hogy egy errol szolo topic-ba belinkeltem egy cikket amely ujabb informaciokkal szolgal. Ha valakinek van egy link vagy egy CRT-rol szolo cikkrol nincs megtiltva a beszurasEn nem kerestem ilyen cikket az elobb emlitett okok miatt.
''Erre ne vegyél mérget. Ezeknek a tényleges tulajdonságairól szerintem kb. annyi ember tud....''
Lasd az elozo valaszt - nem TFT vs. CRT melyrehato osszemerese volt a hozzaszolas celja. Amugy majdnem 25e tagja van a PH!-nak - ha valaki akar irni errol egy cikket nincs megtiltva
''Ez az oldal kimaradt, bocs. Megkövetlek....''
Semmi gond - nem azert irom a valaszokat mert meg lennek sertodve vagy hasonlo, hanem azert hogy megertsd az allaspontomat. Azert kosz
''indenki a lehetőségei és az igényei szerint dönt. Én egy eléggé drága 19'' CRT-ről váltottam annak idején TFT-re......''
Nalam peldaul nem arrol van szo hogy nem engedhetnem meg maganek mondjuk kimenni holnap reggel es venni egy markas 17-es vagy 19-es TFT - nem is egetne le anyagilag a vasarlasArrol van szo, hogy nem latom gyakorlati ertelmet a valtasnak. Ahogy irtam szerettem volna, de akkor az olyan lenne mint mondjuk egy tipikus erzelmi alapon torteno vasarlas - nincs ra kimondottan szuksegem,de megveszem mert megengedhetem magamnak es jo erzesem lesz tole stb. - nem ilyen fajta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest