Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raymond

titán

válasz Virág et. #24 üzenetére

''.és ez ugyanígy igaz a CRT-kre is, erről sem esett szó abban a topikban.''
    Ezt ertem, de mivel egy TFT-s cikket linkeltem nem is lehetett szo a CRT-rol a hozzaszolasomban. Nem az volt a szandekom hogy osszehasonlitsam TFT es a CRT elonyeit es hatranyait, csak arrol, hogy egy errol szolo topic-ba belinkeltem egy cikket amely ujabb informaciokkal szolgal. Ha valakinek van egy link vagy egy CRT-rol szolo cikkrol nincs megtiltva a beszuras :) En nem kerestem ilyen cikket az elobb emlitett okok miatt.

''Erre ne vegyél mérget. Ezeknek a tényleges tulajdonságairól szerintem kb. annyi ember tud....''
    Lasd az elozo valaszt - nem TFT vs. CRT melyrehato osszemerese volt a hozzaszolas celja. Amugy majdnem 25e tagja van a PH!-nak - ha valaki akar irni errol egy cikket nincs megtiltva :)

''Ez az oldal kimaradt, bocs. Megkövetlek....''
    Semmi gond - nem azert irom a valaszokat mert meg lennek sertodve vagy hasonlo, hanem azert hogy megertsd az allaspontomat. Azert kosz :)

''indenki a lehetőségei és az igényei szerint dönt. Én egy eléggé drága 19'' CRT-ről váltottam annak idején TFT-re......''
    Nalam peldaul nem arrol van szo hogy nem engedhetnem meg maganek mondjuk kimenni holnap reggel es venni egy markas 17-es vagy 19-es TFT - nem is egetne le anyagilag a vasarlas :) Arrol van szo, hogy nem latom gyakorlati ertelmet a valtasnak. Ahogy irtam szerettem volna, de akkor az olyan lenne mint mondjuk egy tipikus erzelmi alapon torteno vasarlas - nincs ra kimondottan szuksegem,de megveszem mert megengedhetem magamnak es jo erzesem lesz tole stb. - nem ilyen fajta vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák