- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
Na ez korrekt.
Én is valami hasonlót szerettem volna leírni. Az volt a bajom, hogy érzésem szerint ezt a cikket a CRT felmagasztalására linkelte be a Raymond a CRT vs TFT topikba, pedig erre szerintem nem megfelelő példa.
Ebből csak az derül ki, hogy a TFT még gyerekcipőben jár. Valószínűleg a piacon levő CRT monitorokról is lehetne valami hasonlóan demoralizálót összeszedni, de ezzel sem jutnánk közelebb a valósághoz. Ami pedig nem egyértelmű
Aki már váltott az nem szeretné magát hülyének érezni, ezért vadul kitart a TFT mellett. Aki még nem tette meg (esetleg anyagi okokból) az pedig szintén megragad minden lehetőséget.
A foltosság/sötétedés tényleg elég szubjektív. Eléggé szűk rétege a felhasználóknak a DTP-sek, nekik tényleg csak egyik-másik méregdrága TFT felel meg (esetelg. De tudtommal ők a CRT-ben is igen válogatósak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- BestBuy topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is valami hasonlót szerettem volna leírni. Az volt a bajom, hogy érzésem szerint ezt a cikket a CRT felmagasztalására linkelte be a Raymond a CRT vs TFT topikba, pedig erre szerintem nem megfelelő példa.