Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Apple MacBook
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Ha valaki szereti a Wormsot, annak ez egy igazi best-buy: [link]
Worms United EVM kiadásban, nekem már megvan, gondoltam szólok, hátha valakit érdekel -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
Nem olyan bonyolult

Le kell rakni a gridert és egyből visszaállni az oszlop mögé, ott csak megsebezni tud az Uzival. Erre kb 3-4 mp-ed van, de itt jön jól, hogy elég messzire el tudod vinni a gridert anélkül, hogy menned kéne. Így az elsőt még az oszlop mögül is le tudod tenni.
Utána átugrasz és rámész a kapcsolóra és kész is a mission.
Ha segítség kell írj nyugodtan, én már végigcsináltam mindet
-
athomi
veterán
Sztem a 2D-s worms-nél nincs jobb! Ez nekem nem tetszik.
-
akasp
senior tag
hi. most szereztem meg, de a carrerr módban a 3. missonnál elakadok, ahol a hűtőt ujra uzembe kell hozni. elmegyek minden csomagért, aztán elmegyek arra a helyre ahol legkisebb a víz a hütőkapcsoló és a part között. elkezdem lerakni az 1. glidert, és amikor leraktam, rögötn az elenség következik és mindig uzival beletaszigál a vízbe. hogy kell ezt megcsinálni??
-
Zsulesz
csendes tag
Sziasztok!
Talaltam egy új? magyar fejlesztocsapatot.
http://www.glassfish-games.com
Jelent már meg játékjuk Magyarországon?
Üdv mindenkinek!
Zsulesz -
peterszky
őstag
vmi tipp ahhoz, hogyan lehet játék nélkül feloldani az extra cuccokat?
-
KoRner™
tag
Nekem gondom van a Woms 3Dnél. Elindítom, a Team 17 felirat után beszaggat a zene, mintha beakadt volna a lemez, és kb. 1percenként tölt be egy új képrészletet, majd lefagy... miért leeht ez a gond? Az igaz, hogy nem eredeti
De eddig működött rendesen... Újra is telepítettem, de ugyanaz a gond... valaki segíthetne
Előre is köszi -
112113
csendes tag
Nekem XP-n vacakol a Worms 3D...
Elindítom a Trymediás demót, megnyomom az indító gombot, vár kb. 1-2 percet, megjelenik a TEAM17 logó, ugyanazt a zenerészletet ismétli, és megjelenik az ''A program hibát észlelt...'' ablak.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Worms fansite verseny
A Sega Europe és a Team 17 közösen úgy gondolták, hogy ha már úgyis közeleg a PC-s Worms 3D megjelenési ideje (idén karácsony környéke), meghirdetnek egy, a játékkal kapcsolatos internetes bajnokságot. A verseny témája, hogy a fan kit segítségével - amely letölthetõ a Worms 3d oldaláról - minél egyedibb kukacos rajongói oldalt készítsenek a versenyzõk. A megmérettetésnek díja is van: a Packard Bell és az nVidia szponzorálásában egy 'ixtreme 6093' 2.8GHz-es, Leadtek A340 FX5200 Ultra TD VGA gyorsítóval felszerelt PC-t nyerhet a szerencsés dizájner. Emellett a Team 17 elindította mai nap a hivatalos Worms 3D oldalt is, amelyen a szokásos információk mellett némi letölthetõ extrákat, és minijátékokat is találunk.
(forrás: 576.hu)
Nézzétek meg milyen szuper videókártyát lehet nyerni

-
Alvin_ti4200
félisten
Hát én kipróbáltam a Demót (nem a hivatlant) és azt kell, hogy mondjam, hogy marhára nem tetszik. Ez a 3D-s mozgás nagyon nem kellett volna bele. Szvsz a World Party sokkal jobb volt. Ez már túl bonyolult mozgás és átláthatóság szempontjából.
-
j.bravo
addikt
Mi a hardverigénye így 3D-sen?
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
letöltöttem a demot. ki is csomagoltam,ezek után elinditottam és nem akkart elindulni!!!
Kiír v.milyen hibaüzenetet és kész! Párszor elindul de akkor kb. 256-szinnel(nem számoltam meg!
) és itt is kifagy!!!!
Probáltam már sok helyröl letöltenni de mindegyiknél ugyanez volta problema!
Win xp van fön talán azért csinálja! -
GaBBoR
tag
Ma találtam ezt a demo verziot:
http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/798/worms3d.zip -
GaBBoR
tag
Nekem a kedvenc játékom

Remélem ebben ismét lesznek átvezető videók, mint az első részben. Azok annyira dúrvák voltak
-
Mazlee
aktív tag
Én nagyooon!
a régivel hónapokat játszottunk egymás ellen kollégákkal haverokkal
-
Bálintosz
senior tag
Sziasztok! Új képek jelentek meg a WORMAS 3D-ről:http://www.worthplaying.com/article.php?sid=11701&mode=thread&order=0
Ti várjátok? Én nagyon, csak el ne csesszék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen monitort vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- APS KLASIK 2020 aktív studió monitor pár eladó (első tulajdonostól, dohány mentes környezetből)
- ASRock Z790M PG Lightning/D4
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

http://www.glassfish-games.com
De eddig működött rendesen... Újra is telepítettem, de ugyanaz a gond... valaki segíthetne
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De egy próbát megér
)