- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
marked one94
őstag
Na tegnap beléptem egy magyar Tank Századba, a nevüket már sajnos nem tudom. Lényeg hogy T6-os volt. Csak egy csata erejéig voltam bent amikor egy klánt kaptunk ellenfélnek. Na de itt van egy videó amit én csináltam, a minősége nem a legjobb meg hang sincs. Sajnos csak ennyit bír a gépem. Talán Fraps-al jobb lett volna megcsinálni.
Mielőtt valaki megkérdezné nem használok auto aim-ot meg semmi ilyesmi bénaságot, csak véletlen átállítottam free camera nézetre a dolgot és nem bírtam vissza állítani
Végén szép kis creditet meg xp-t kaptam.
Valakinek madj a legközelebb PH századot is felveheti ha gondolja
-
marked one94
őstag
válasz
fsb1000 #24477 üzenetére
1. csata jó volt ahhoz képest, hogy 2 ember nem az csinálta amit mondtam nekik.
2. csata amin még voltam 1 lövésen múlt az egész csata. Na ez tetszett mert izgalmas voltKár hogy vesztetünk
Én arról nem tehetek, hogy nekem a beépített mikrofonos támogatás nem működik, ezért lenne jobb valami ts, mumble...
Meg igen kevés volt az ember de hát ünnep van majd talán holnap vagy jövőhéten többen leszünk. -
marked one94
őstag
válasz
Dexter1024 #24412 üzenetére
Igen megpiszkálták most már az átlag sebzése 240
Panther2-vel olyan jó érzés 290-300 sebezni.
-
marked one94
őstag
Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
Ja és még annyit hogy a Tank Százados témához, hogy tegnap én is akartam egy másikat csinálni Tier8-ast de felőlem lehetett volna tier6-os is. Írtam is ide de senki se jelentkezett, 5en meg kevesen lettünk volna egy másikba.
-
marked one94
őstag
válasz
lorincmate #24331 üzenetére
Ezt mindenki megkapja így figyelmen kívül is hagyhatód
-
marked one94
őstag
válasz
Dexter1024 #24316 üzenetére
Hátha egyedül mész randomban ne is várj sok csapat játékot. Nem véletlenül találták ki a platoont.
Még annyi hogy Random csatába mindenki csak magára gondol. pl én is
-
marked one94
őstag
Na én meg nemsoká akkor csinálok egy T8-as Tank Századot. Alapfeltétel t8elit tank vagy t6 arty meg mikrofonos kapcsolat. Ha valakit érdekel írjon egy PÜ.
-
marked one94
őstag
válasz
CptMisi #24206 üzenetére
okés
Ja és a Tigris 2 témához
Victory!
Battle: Ensk 2011. december 23. 10:03:59
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 10 020 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 56 641
Battle Achievements: Billotte's MedalMég nincs meg rá a nagy ágyú de nekem jobban bejön mint a is-3. Pedig én azt a tankot nagyon szeretem. Azért is van vele több mint 500 csatám
-
marked one94
őstag
Akkor ma csináljak én is egy 2. Tank századot? Vicces lesz mikor két db PH század találkozni fog
-
marked one94
őstag
hú ezt elfelejtettem, kb hány órakor lenne jó?
-
marked one94
őstag
Ha gondoljátok holnap csinálok egy Tank Századot
-
marked one94
őstag
Lesz valamikor PH tank század? Mert ma voltam egybe és T6-al nagyon jó volt játszani.
-
marked one94
őstag
Én is most voltam azon a mapon a T20-al, az elején megbeszéltük hogy a medek felmenek a hegyre. volt egy P2, én a T20al meg egy Panther. Elindulunk és erre jön fel utánunk a az egyik top tankunk tigris 2 meg egy sima tigris is. Na mondom másik oldalon csak t6 VK voltak azok ha feljönnek np lesz. Felérünk jött egy stug meg 1 db vk3601 . 3an medek kilőjük erre fel látjuk az ellen top tankjai is feljött, egy IS-3 meg egy Löwe. Na mondom nem lesz baj hogy feljött nálunk az a két heavy de az a két barom semmit nem csinált
mind2 fullos volt és 1 lövést sikerült leadniuk a Löwe-re utána az a két tank minket lazán megett és természetesen lent is kikaptunk... Csak azt nem értem hogy az a kettő tehetséges heavy aki feljött velünk klánba volt, de ha ilyen bénák hogy-hogy klánba vannak?
és még a tigris 2 magyar klános is volt.
-
marked one94
őstag
válasz
Paul119 #24001 üzenetére
Láttad volna az előző csatában csapat társam mit lenem művelt egy m41el. Olyan rush-okat nyommot vele hogy én csak lestem. 1. megmentete a seggem a mögém beállt t-44től ful speedel ment vele és úgy 1 lövésel kilőtte
Utána bejött a bázisra egy hummel azt is úgyan úgy max speedel kilőte. Nagyon vad volt
-
marked one94
őstag
válasz
Werewolf20 #23782 üzenetére
t5be én szerintem nem érdemes prém tankot venni, elég oda egy KV vagy egy SU-85 ha credit kell . Ezzekel több sebzést is tudsz bevinni (107mm ágyú) mint a kis ocsak t5 prem tankkal
-
marked one94
őstag
De jó lett most az is-4 el is kezdek gyűjteni a is-7re. Végre nem lövi át minden arra járó tank az alját.
-
marked one94
őstag
Most mentem 4 csatát és én azt tapasztaltam hogy több fps-em meg jobb pingem van
mentem a kis vk2801el és HE lőszerrel oldalba lőttem egy shermant minusz 340hp utána szemből meglőttem egy vk3601et minusz 172hp. Idáig ugyan olyan a 105mm kis ágyú mint eddig.
virkir:köszi a mod pack-et
-
marked one94
őstag
Na úgy néz ki 4 óra alatt sikerült letölteni a patchet. Ebből se lesz ma már próba.
-
marked one94
őstag
Már elkezdtem tölteni magát a patch-et az jött stabil 190kB/s-el és 450mb lejött. Csak ebből hugom kilépet mert őt zavarta hogy én töltök...
Most elkezdtem tölteni a patch-et torrentel ez olyan 20-100kB/s el jön.
Ja és még elinditottam a 7.0 teljes játékot torrent formába. Na ez egy ideig gyorsan jött 300kB/s de most csak 100al jön vagy kevesebbel.Lehet várok holnapig addig elmegyek stalkerezni
-
marked one94
őstag
-
marked one94
őstag
A mostani patchbe benne lesz már a tier beosztású Tankszázad?
-
marked one94
őstag
válasz
hemaka #23180 üzenetére
Nem a minuszos körök zavarnak hanem hogy egyszerűen nem tudok mit csinálni mert olyan idióták a társak hogy bejönnek elém mikor lövök meg nem tudják használni a tankjaikat pl. előző csatába Abbey-en egy med se ment középre pedig volt egy t54 kettő t44 meg egy t20. Mindegyik össze vissza ment és persze középen a városon át jött egy patton, t44 meg pershing. Ez még nem is lenne baj de a többiek akik szélre mentek nagyon megse tudta állítani a ellenséget
Talán ha valaki jön szakaszba na majd akkor játszok.
-
marked one94
őstag
Ma lejárt a prémiumom azóta 8/8 vereség. De ezek nem is olyan vereségek hogy pont kikapunk. a legszorosabb csata 15-6 volt
Egyedül nem fogok többet menni míg nem lesz újra prémiumom.
-
marked one94
őstag
válasz
Iron Funeral #23125 üzenetére
Ja nekem is ma laggol egy kicsit a játék pingem néha 100 fölé ment meg a tankom is néha ugrált.
-
marked one94
őstag
annyit beszéltek az artykról hogy a következő csatába ez a kép fogadott:
[link]Fenének se volt kedve ennyi arty ellen játszani így pontosan 73 másodpercig éltem
-
marked one94
őstag
Na én még azt hittem hogy a Panther a legrosszabb t7 med de hogy most meglett a T20 hát ez a tank valami elképesztően gyenge. Már egy t4es tanktól is félnem kell meg olyan idegesítő hogy minden toronyt ért lövéstől meghal valaki. Komolyan ennél még a vk2801nek is jobb páncélja van. De már csak 100k xp és megvan a Pershing.
-
marked one94
őstag
Na én is most számolgatám és néhány tankkal elég gyenge a statom
Na majd a téli szünetbe feljavítóm.
-
-
marked one94
őstag
Valaki aki használt amcsi T20 med tankot eltudná mondani milyen? Ami van hozzá 90mm ágyút azzal nincs bajom, az érdekelne mennyire mozgékony. Hasonló mint a VK3002DB?
-
marked one94
őstag
én még semmit se kaptam pedig már 2 órája beírtam
-
marked one94
őstag
Ez a csata is azt bizonyítja hogy több a béna type-os:
Nem kicsit előnybe voltak mégis mi nyertünk.
Mondjuk okos volt a csapat mert előtte a e-75 beírta hogy védjük lent az artykat és szerencsére ott is maradtunk 7en. Erre a sok hülye type bejött és egyből végük lett.Sajnos engem megettek a nagy csatába 29hp maradt, és mikor mentem artykra vadászni meghaltam mert 100m-ről nem láttam meg a gw panthert...
-
marked one94
őstag
Most megint behalt az oldal vagy csak egyszerűen elfogytak a kódok?
-
marked one94
őstag
na van 3 kódom megyek is játszani
-
marked one94
őstag
kaptam egy kódot jeeeeeeeee
most már kettőt
-
marked one94
őstag
Na akkor a shermant elfogom adni mert az csak a 105mm ágyúval az igazi
és akkor az artyk is kevesebbet fognak sebezni? -
marked one94
őstag
válasz
Iron Funeral #20415 üzenetére
E-100 helyére az úgyis olyan gyenge tank
Bocsi de ezt nem hagyhattam ki
-
marked one94
őstag
Ilyen se volt még két, csata alatt összesen 20 artyval találkoztam
De az a poén hogy mikor P2vel nyomtam akkor az artykhoz el se jutottam de mikor a object704el voltam akkor meg 2 kilőttem meg 2 spotoltam
-
-
marked one94
őstag
válasz
-vitya- #20266 üzenetére
P2 nagyon tetszik csak kellene már rá a hosszú 88mm ágyú mert ez a 75mm elég gyenge, már a pantheren is utáltam. Ma még lehet nem lesz meg a torony (5k xp) mert nem lesz sok időm játszani. De végre van egy normális med tankom.
T34-hez még 45k xp kell, annyira nem siettek vele.
-
marked one94
őstag
Ma reggel játszottam egy kicsit mert tegnap este egy áram szünet után teljesen meghalt a internet szolgáltató
De most elég értelmes csatákba rakott:
[link]10/10 lövés volt az is ritka ezzel a tankkal
-
marked one94
őstag
Én nem értem mi ez a nagy type félelem. Én jobban félek egy m26 pershing vagy egy panther2-től és majd most mán parázni fogok a t44-től mikor megkapja a jobb ágyút. Én örülök ha ellenfélnél sok type van mert esetek nagy részébe elbénázzák
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest