- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Ha jól tudom IS3 már nem vett részt a 2.vh.-ban. Wikipedián csak annyit találtam hogy néhány régi forrás szerint láttak párat, de ezt sose tudták igazolni, a hivatalos álláspont hogy nem vettek részt harci tevékenységben. Először Berlin elfoglalása utáni orosz ünnepségen / felvonuláson mutatták be őket a szövetségeseknek elrettentés céljából. Ami tényleg elég jól sikerült, ha jól tudom rendesen bepánikoltak mikor meglátták milyen tankjaik vannak a szovjeteknek, ugyanis nekik a háború alatt a legkomolyabb tankjuk a T1-es és az M6-os volt ami valljuk be nem sokat ért sem az IS-ek sem a német páncélosok ellen. Arról nem is beszélve hogy mind orosz, mind amerikai oldalról olyan tankokat vonultat fel a játék a németek ellen amiket csak jóval a 2. vh után állítottak használatba, ha egyáltalán legyártották őket nem pedig a tervezőasztalon léteztek csak (IS-7, T29,T30...). De ugye ha ezek nem lennének akkor semmi esélye nem lenne ennek a két nemzetnek a játékban és a kutya sem játszana velük.
Aktív témák
- Steam topic
- One mobilszolgáltatások
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest