-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #230808 üzenetére
Nagyon szép dmg. Melyik lőszerrel használod?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #230803 üzenetére
Az a 279-es jöhet
-
h1mpi
félisten
válasz
Don Vittorio #230723 üzenetére
köszi!
-
h1mpi
félisten
Hol van ez az összefoglaló 2021-ről? Ingame?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #230668 üzenetére
91K kötvény az komoly
Nekem eddig összesen kb. 40K jött össze, kivettem a Kpz50t-t és pár lila cuccot.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #230663 üzenetére
Abban bízok, hogy valami értelmeset tudok venni gold-ért. A karácsonyról maradt egy tonna.
Ami még nincs meg és jó lenne az pár maraton és battle pass tank. pl. Bourrasque, Strv-K, Kpz07Rh, de persze ezeknek nem sok esélye lenne, hogy bekerülnek. Bár a Type59G is bekerült anno.... -
h1mpi
félisten
Remélem nem találja ki a WG, hogy a 20%-os Arnie kupon a 10-es Skoda HT-re nem lesz érvényes...
Más: twitch chatben többen írták lesz nemsokára Black Market. El lehet kezdeni rá a kredit grindetGold az van bőven.
-
h1mpi
félisten
válasz
Don Vittorio #230658 üzenetére
Ja azt nerfelték, de behoztak helyette egy csomó olyan HT-t, ami hasonló gunhandling és szinte beüthetetlen torony…
-
h1mpi
félisten
válasz
kisharsany #230519 üzenetére
Ilyankor az nyer, ahol előbb áttörik a frontot. Ha a Tiedid elszórakoztak ott középen, akkor esélytelenek voltatok.
-
h1mpi
félisten
válasz
kisharsany #230515 üzenetére
Erre mondják azt, hogy Te se vagy "okosabb", mint a többiek, mert ott maradtál. Ilyenkor a jobb játékosok mennek a falkával és hagyják a jobb oldalt veszni, mert Te se fogsz ott sokat csinálni. Ne vedd sértésnek!
-
h1mpi
félisten
válasz
ChristianID #230259 üzenetére
+nomic: köszi, akkor még várok velük. Új Amcsi HT ágra tartogatom őket.
-
h1mpi
félisten
válasz
BerserkGuts #230181 üzenetére
Sajnos csak a legénységi xp bohóckodásuk van. El kell tenni a goldot későbbre…
-
h1mpi
félisten
Kompenzál a WR-re a WoT. Eddig 4/4 lost
nincsenek csodák
-
h1mpi
félisten
Mekkora gyökér ez a WG, hogy a Cseh HT-ra nincs kedvezmény.... miért pont azokra?
-
h1mpi
félisten
Tőlem is este mennek majd a ládák, mert tegnap megvolt a 10-es limit ma meg dolgozom
-
h1mpi
félisten
Az Arnie küldetésben a barátság Skint is január 10-ig lehet megszerezni?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #229882 üzenetére
Jönnék én is ha van még hely
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Elég idegesítő, hogy skill-nél a Caliban kb. 90%-os pontosággal talál mindenhonnan....
-
h1mpi
félisten
Ha vasárnap este tudok csak játszani, akkor is megkapom a 22.000 töredéket?
-
h1mpi
félisten
Aki szeretne ládát vegyen fel, most kezdem küldeni: h1mpi (még gyorsan meg kell csinálnom a küldiket
)
-
h1mpi
félisten
válasz
Szibilla #229162 üzenetére
Ha számolsz, akkor nagyon gyorsan rájössz, hogy ez a karácsonyi ládás dolog éri meg a legjobban. Kb. 1-1-ben veszed az aranyat/Ft, de kapsz még hozzá tankokat, álca stílust, kreditet, prém napokat és még sok mást.
Nekem 60 000 arany elég egy évre bőven. Még a maradékból, amit nem használok fel évközben legénység átképzésre vagy free xp átváltásra, tudok belőle venni majd egy év prémium fiókot. Ahogy én számoltam a 150 ládára, kb. 120 000 Ft értékű ingame cuccot kaptam vissza. -
h1mpi
félisten
válasz
peterson79 #229153 üzenetére
Mivel pandémia van kb. negyed annyit költök havonta "szórakozásra", így ez belefér bőven. De persze mindenki más összeget keres havonta, más összegben tudja ilyenre szórni a pénzt.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Bocsi elírtam a 2 x 75 dobozt: (csak az egy doboz utánit írtam)
- 59 800 gold (a goldot megdobja nagyon, hogy a kis tankok után, akár 1 200-at is ad duplázás miatt)
- 116 nap prém
- 5 700 000 kreditCsak a gold alapján visszajött az egész, és akkor a prémtankok árát nem is nézem. Szerintem a 62 000 Ft-ot kb. dupláztam.
A Tornvagn-nek nem jött be a HE
-
h1mpi
félisten
2 x 75 doboz: (új év)
- minden prémtank az összes 8-as és a kicsik is (a Caliban-nak örülök a legjobban igazi troll)
- minden 3D álca, ami az új év dobozokban volt
- 25 000 gold
- 50 prémnap
- 3 000 000 kredit
- VI-os szintAz elmúlt évek tapasztalata az volt, hogy korán reggel kell venni dobozokat, mert akkor még jobban megy a beetetés.
Én elégedett vagyokjövő karácsonyig elleszek ezekkel.
-
h1mpi
félisten
Holnap veszek elsőnek 1 db ha nem lesz nyerő akkor még 1 db 75-ös csomagot, remélem azért kiesik minden 8-as prém tank
3 db-nak az ígéret szerint minimum ki kell esnie. Ebben az évben nem is költöttem semmit a játékra, ennyit megér.
-
h1mpi
félisten
A 9-es HT Skoda nagyon bejön, magamhoz képest jól megy vele, majd 3000-es kombináltat hozok vele. A 10-es is ennyire jó vagy a saját tierben nem ennyire OP?
-
h1mpi
félisten
A Tnh Vz. 51-re miért nincs töltés gyorsító? A nem táras ágyúra sincs...
-
h1mpi
félisten
Biztosan nem látok a szememtől, de hol van az hogy hány darab tank wars ponttal rendelkezem? Nem találom sehol.
-
h1mpi
félisten
A BP tokenek megmaradnak a következő szezonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- ASUS TUF Magyar Gamer Laptop 120Hz Ryzen 7 3750H 32GB DDR4 1TB M2 SSD GTX 1660 Ti 6GB
- Újszerű Gigabyte 1 tulajos Gamer Laptop 144Hz i5 11400H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 6GB 98% Akku!
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Kingstone KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged