- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, woocommerce-hez melyik a legegyszerűbb/legbeváltabb bankkártyás fizetési megoldás? egy csomagolásmentes webshophoz készítek wordpress alapú oldalt, de kártyás fizetést még sosem használtam, és elég sok opció/bank van.
-
sarasota123
aktív tag
nem, azok külön vannak. ha jól értelmezem először írja a szülőkategóriát, aztán az alkategóriát, aztán a vessző után az elsődleges kategóriát (be lehet ezt is állítani a termékeknél, hogy mi számítson elsődlegesnek) ?
[kép] -
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, 1-2 napja a wpforms-os emaileket (rendelés visszaigazolás) spamnek/veszélyesnek jelzi a gmail. én nem változtattam semmit, a gmail spamszűrője lett "aggresszívabb"? hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy a woocommerce-el kreált webshopom csak részben magyar? a wordpress-t átállítottam magyarra, a szerverre felraktam a legújabb woocommerce magyar pakkot, és semmi sem változik. [kép]
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, kellene csinálnom egy rendelős oldalt, nem rendes webshop, mert fizetés pl. nem kéne rá. annyi, hogy lenne 10 termék képpel, egy kis infoval és be lehet írni a darabszámot mindegyiknél és elküldeni a rendelést névvel, címmel. aztán emailben érkezne erről egy értesítés nekem. erre milyen plugint (lehet fizetős is) /módszert ajánlanátok?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, milyen plugint/megoldást javasolnátok arra, ha szeretnék egy olyan aloldalt, ahova be kell írni a látogatónak egy jelszót, és a jelszó beírása után jelenik csak meg a tartalom (egy új oldal vagy egy letöltési link pl.)
előre is köszönöm, egyelőre csak fizetősből találtam olyat, ami számomra jó megoldás lenne. -
sarasota123
aktív tag
sziasztok, mi a legegyszerűbb, bevált módja annak, ha szeretnék egy wp oldalra facebook oldallal összekötött messenger chat ablakot valamelyik alsó sarokba? láttam ezerféle plugint, de túl nagy a választék. vagy meg lehet oldani pluginok nélkül is?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, egy olyan plugint keresnék amivel a látogatók jelentkezhetnének egy eseményre, pontosan egy esemény mondjuk 3 különböző időpontjára egy adott napon. megadják a nevüket, stb. én pedig e-mailt kapok róla. ilyenből biztosan sok van, de ami számomra fontos lenne, hogy egy adott időpont létszám limites lenne, tehát ha már jelentkeztek elegen, akkor azt az időpontot ne választhassa más, később. ehhez tudtok ajánlani valamit? akár fizetős is lehet, köszönöm.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, tudtok ajánlani valami módszert amivel a wordpress weboldalamnál a blog szekció postjaihoz lehetne tenni egy megosztás facebookon gombot?
-
sarasota123
aktív tag
válasz
sarasota123 #5611 üzenetére
a fordítást én végezném el, tehát nem az automata fordítás lenne a lényeg, hanem a nyelvváltás funkciók.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, wordpress oldal 'többnyelvűsítéséhez' mi az ajánlott/bevált módszer/plugin?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, ecommerce product cataloggal szeretnék csinálni egy katalógust különböző virágoknak. viszont a plugin angol alapból. hogyan tudom átírni az olyan részeket mint pl 'all products' product features stb.?
megtaláltam már, tárgytalan. (settings/front end labels)
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, viszonylag új vagyok wordpressben, a twenty-seventeen témát szeretném átszabni, ebben akadtam el ott, hogy a featured image magasságát nem sikerül lejjebb venni. tehát amikor görgetek az adott oldalak között, szeretném ha nem foglalna el ekkora területet az adott oldalhoz tartozó featured image. gugliztam sokat, próbálkoztam additional css-el meg simple image size pluginnel, de egyelőre sikertelenül, gondoltam hátha van itt valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, bevált módszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest