- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
lanszelot #8724 üzenetére
PHP-ban lekódolható amit szeretnél, de a Wordpress működési logikája nem ez(ahogy előttem is sokan leírták).
Én viszont a következőt csinálnám - ha végeredményében plugin mentesre akarod a weboldalt.
Ehhez is kell plugin de csak míg elkészül:
1. CPT UI-al létrehoznék egy új bejegyzés típust, pl: "Galéria"
2. A CPT UI-al létrehozott bejegyzés típust le tudod generálni PHP kódként, így beillesztheted a sablonod functions.php filejába.
3. ACF(PRO) val létrehoznék egy Galéria mezőt, amit a Galéria post type-hoz rendelnék hozzá.
4. ACF-nél szintén le lehet generálni az elkészült mezőket PHP-ba, és beillesztheted a functions.php-ba
5. törölheted a pluginokat
Végeredményében van egy olyan bejegyzés típusod ahova egyedi galériákat tudsz feltölteni, ezáltal csoportosítani. Nem kellett hozzá programozói tudás. -
miqlas
őstag
válasz
lanszelot #8724 üzenetére
... szerintem mindkettõnek meg van a helye (html / wordpress). Az meg egyéni preferencia kérdése, hogy te mit tartasz praktikusabbnak!
Rengeteg weblapot készítettem html-ben, majd flash-ben, egy idõ után joomláztam, majd kikacsintottam a wordpressre, megpiszkáltam a drupalt, aztán visszatértem a wordpresshez - ha dinamikus weboldalt kell gyártani.
Szerintem ezt lehet a legjobban a kor követelményeihez igazítani (seo / biztonság). Egy programozó biztosan tud jobbat gyártani saját kóddal, de annak is meg vannak a hátrányai!#8726: Ha jól értem, akkor azért jöttél ebbe a topicba, hogy jól meg mond nekünk ezt, azaz a wordpressnek nincs semmi értelme! Ez nem a troll egyik jellemzõje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest