Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
david199801 #8388 üzenetére
Szia!
Én a Neve sablont használom, és amikor az Elementor-al próbálkoztam a meglévő oldalainkat modernizálni sajnos nagyon gyenge eredményeket kaptunk az oldalak betöltési sebességére.
Ezeken az eredményeken a Swift Performance ugyan javított, de közel sem akkorát hogy megtartsuk ezeket az oldalakat.Visszatértem a "hagyományos" manuális oldalkészítéshez, amit egy-két helyen a Gutenberg blokkszerkesztő használatával egészítettem ki és a cache plugin továbbra is a Swift Performance maradt.
Jelenleg is ezt a kombót használjuk és a Google PSI mobilra ezt, míg asztalira ezt a betöltési sebesség értéket adja.Ismerkedés képen csináltam un próbaoldalakat tisztán Gutenberg blokkszerkesztővel, amik ugyan valamivel "rosszabb" eredményt kaptak, de messze többet mint az Elementorral készített oldalakra kaptunk.
Szerintem érdemes a blokkszerkesztővel is próbálkozni. -
CharlieDrop
veterán
válasz
david199801 #8388 üzenetére
Mivel mértél?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest