- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Szuper, hálásan köszönöm a segítséget. Meg is találtam:
<link rel='stylesheet' id='cosmo-gfont-2-css' href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Architects+Daughter&v1'_rel=%27stylesheet%27+type%3D%27text%2Fcss&ver=3.9.2' type='text/css' media='all' />
Ezek alapján vhogy ki lehet úgy egészíteni h jó legyen? Beleírni a latinos dolgot?
Vagy azt csinálhatom hogy én magam feltöltöm a leszedett fontot (amiben tudom h van Ő betű) és azt valahogy belinkelem?
-
sz.j
nagyúr
Mint jól tudod nálam is hasonló gondok vannak az ékezetes fontokkal (ű, ő).
Amit az előbb dabgergo-nek javasoltál az alapján megnéztem, hogy a mi oldalunkon mi van, ezt találtam:<link rel='stylesheet' id='frontier-font-css' href='//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto+Condensed%3A400%2C700%7CArimo%3A400%2C700&ver=3.9.2' type='text/css' media='all' />
Egyáltalán erről a kódsorról volt szó? Ha igen, akkor esetleg itt lehet valamit kezdeni, hogy az eredeti fonttal (Roboto+Condensed) is legyen hosszú ú és ő?
Új hozzászólás Aktív témák
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest