Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Annyira az API-okban én sem vagyok vagyok otthon, de nem nehéz kísérletezgetni velük.
A telepített WP REST API, ha jól értem, akkor alapvetően előre konfigurált végpontokat ad a telepített rendszerhez, tehát pl. GET kéréssel azoldalad.hu//wp-json/wp/v2/posts JSON formátumban visszakapod a bejegyzéseket, POST-tal küldve, ID-t meghatározva pedig Te megad küldhetsz az adott bejegyzéshez módosítást vagy akár új bejegyzést.
Ehhez viszont be kell, hogy legyen állítva az OAuth (1a) szerver hogy azonosítsd a küldő klienst/oldal-t.Ajánlom a POSTMAN nevű Chrome appot, azzal könnyen lehet ilyen kéréseket küldeni.
A legtöbb példában amit láttam AJAX-os kéréseket küldtek és ugyan úgy JS segítésével dolgozták fel a válaszokat. Az adat küldést/beírást, viszont nem nagyon mutogatják.
Alapvetően kezelhetőnek tűnik, de így, hogy nem ebben mozgok, azért van vele munka, tehát nincs pá kattintásos megoldás.
Másik.
Ritkán esik szó az ACF vagy PODS pluginról. Jó jó, alapvetően a Drupal-t nyúztuk eddig, ez out-of-box benne van, de nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ilyen egyedi mezőket / tartalom típusokat így is létre lehet hozni.
Meg egy gyors kérdés, a FoundationPress-t használja esetleg valaki? Minden klappol vele? Csak mert minden máshoz is a Foundation-t használom és így nagyon kézre fekvő lenne ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest