- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
CharlieDrop #2495 üzenetére
Annyira az API-okban én sem vagyok vagyok otthon, de nem nehéz kísérletezgetni velük.
A telepített WP REST API, ha jól értem, akkor alapvetően előre konfigurált végpontokat ad a telepített rendszerhez, tehát pl. GET kéréssel azoldalad.hu//wp-json/wp/v2/posts JSON formátumban visszakapod a bejegyzéseket, POST-tal küldve, ID-t meghatározva pedig Te megad küldhetsz az adott bejegyzéshez módosítást vagy akár új bejegyzést.
Ehhez viszont be kell, hogy legyen állítva az OAuth (1a) szerver hogy azonosítsd a küldő klienst/oldal-t.Ajánlom a POSTMAN nevű Chrome appot, azzal könnyen lehet ilyen kéréseket küldeni.
A legtöbb példában amit láttam AJAX-os kéréseket küldtek és ugyan úgy JS segítésével dolgozták fel a válaszokat. Az adat küldést/beírást, viszont nem nagyon mutogatják.
Alapvetően kezelhetőnek tűnik, de így, hogy nem ebben mozgok, azért van vele munka, tehát nincs pá kattintásos megoldás.
Másik.
Ritkán esik szó az ACF vagy PODS pluginról. Jó jó, alapvetően a Drupal-t nyúztuk eddig, ez out-of-box benne van, de nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ilyen egyedi mezőket / tartalom típusokat így is létre lehet hozni.
Meg egy gyors kérdés, a FoundationPress-t használja esetleg valaki? Minden klappol vele? Csak mert minden máshoz is a Foundation-t használom és így nagyon kézre fekvő lenne ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Music
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged