- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
CharlieDrop #2495 üzenetére
Annyira az API-okban én sem vagyok vagyok otthon, de nem nehéz kísérletezgetni velük.
A telepített WP REST API, ha jól értem, akkor alapvetően előre konfigurált végpontokat ad a telepített rendszerhez, tehát pl. GET kéréssel azoldalad.hu//wp-json/wp/v2/posts JSON formátumban visszakapod a bejegyzéseket, POST-tal küldve, ID-t meghatározva pedig Te megad küldhetsz az adott bejegyzéshez módosítást vagy akár új bejegyzést.
Ehhez viszont be kell, hogy legyen állítva az OAuth (1a) szerver hogy azonosítsd a küldő klienst/oldal-t.Ajánlom a POSTMAN nevű Chrome appot, azzal könnyen lehet ilyen kéréseket küldeni.
A legtöbb példában amit láttam AJAX-os kéréseket küldtek és ugyan úgy JS segítésével dolgozták fel a válaszokat. Az adat küldést/beírást, viszont nem nagyon mutogatják.
Alapvetően kezelhetőnek tűnik, de így, hogy nem ebben mozgok, azért van vele munka, tehát nincs pá kattintásos megoldás.
Másik.
Ritkán esik szó az ACF vagy PODS pluginról. Jó jó, alapvetően a Drupal-t nyúztuk eddig, ez out-of-box benne van, de nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ilyen egyedi mezőket / tartalom típusokat így is létre lehet hozni.
Meg egy gyors kérdés, a FoundationPress-t használja esetleg valaki? Minden klappol vele? Csak mert minden máshoz is a Foundation-t használom és így nagyon kézre fekvő lenne ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest