Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ. Jelenleg is használok cron-t, a cPanelen tudtam beparaméterezni. Most úgy működik, hogyha van kiküldendő levél, akkor azonnal elkezdi és megadott időközönként küldi a következő adagokat.
Abban bíztam, hogy valahogy a Wordpressben be tudom állítani, hogy mikor kezdje el a kiküldés folyamatát... -
Gabis
őstag
Most olvastam az Új widget terület létrehozása bejegyzésedet és pont jókor jött, nagyon köszönöm és szerintem ezt mások nevében is tehetem.
Abban esetleg tudsz segíteni, hogy egy bizonyos ID-vel rendelkező oldal esetén X tartalmú (de ugyanazon helyen megjelenő) widget töltődjön be?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest