-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Még mindig küzdök a többnyelvű fejléccel. Az első link nem működik, a másodikban látom a logikát, csa valószínű valamit valahol elszúrtam.
Tehát ez a kód teszi ki a képet:
<?php if(theme_has_layout_part("header")) : ?>
<header class="modim-header<?php echo (theme_get_option('theme_header_clickable') ? ' clickable' : ''); ?>"><?php get_sidebar('header'); ?></header>
<?php endif; ?>Ehelyett létrehoztam ezt (persze a css-ben is létrehoztam a megfelelő bejegyzéseket):
<?php
$currentlang = get_bloginfo('language');
if($currentlang=="hu-HU"):
?>
<?php if(theme_has_layout_part("header")) : ?>
<header class="modim-header<?php echo (theme_get_option('theme_header_clickable') ? ' clickable' : ''); ?>"><?php get_sidebar('header'); ?></header>
<?php endif; ?>
<?php else: ?>
<?php
if($currentlang=="de-DE"):
?>
?php if(theme_has_layout_part("header")) : ?>
<header class="modim-header-DE<?php echo (theme_get_option('theme_header_clickable') ? ' clickable' : ''); ?>"><?php get_sidebar('header'); ?></header>
<?php endif; ?>
<?php else: ?>
<?php
if($currentlang=="en-EN"):
?>
?php if(theme_has_layout_part("header")) : ?>
<header class="modim-header-EN<?php echo (theme_get_option('theme_header_clickable') ? ' clickable' : ''); ?>"><?php get_sidebar('header'); ?></header>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>Az oldal viszont csak egy fehér lap, úgyhogy nyilván elbénáztam, csak nem tudom, hogy hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest