- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szricsi_0917 #6906 üzenetére
De ez apache hibát önmagában nem mond. Neked kell kikövetkeztetni mi lehet a baj s timeoutból. Még érdemes error logokat olvasni, ha van.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szricsi_0917 #6904 üzenetére
Nem jót nézel.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szricsi_0917 #6902 üzenetére
nem, a böngészőre vizsgálat jobb katt, ff-ben és chrome-ban van ilyen.
Ott kiválasztod a hálózatot és látod mi töltött be mennyi idő alatt, lehet az apache túl hamar timeoutra megy
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szricsi_0917 #6900 üzenetére
ja, akkor sanszosan lassú, nézd meg vizsgálóval, hogy mennyi megy timeoutra...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szricsi_0917 #6898 üzenetére
akkor ott kutakodnék.
De először nézd meg localhoston és minden oké, akkor az apache beállítások mellett még a NAT beállításokat nézném meg, vagy ha ott is minden oké, akkor a tűzfalbeállításokat nincs-e valamelyik port blokkolva.
Ha localhoston is döglődik, de az Apache beállítások jók, akkor jöhet a htacces file.Több nem jut hirtelen eszembe.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szricsi_0917 #6896 üzenetére
passzolom nem ismerem.
Apache, vagy Nginx fut rajta? Vagy valami más?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szricsi_0917 #6893 üzenetére
mivel a saját gépeden van elég sok probléma lehet.
A noIp rossz helyre van irányítva pl. nincs engedélyezve a lokál oldalak elérése. jó lenne tudni mit használsz webkiszolgálásra. Én annak a konfigurációját nézegetném át.... -
CharlieDrop
veterán
válasz
DNReNTi #6849 üzenetére
Ligthweight gyors megoldás és WP Webshop, avagy Woocommerce nem említhető egy lapon.
de kérdéseidre a válasz. 7 feletti PHP, MySQL-ből jöhet a legfrissebb. Kártyás fizetéshez attól függ, hogy melyik bank/melyik fizetési szolgáltatót választanád, reszponziív template-ek: Themeforest. SEO: Yoast -
CharlieDrop
veterán
Ja, csak arra gondoltam, hogy DiVi nélkül is megy, pl elementor, vagy bár hasonlóval.
Ha elpötyörészel, akkor lehet WooCommerce, csak jól gondold meg melyik bankkal kötsz szerződést, mert van aminek csak fizetős fizetős bővítménye van.
És akkor nincs szükség első körben bérelt webshopra, csak tudni kell mekkora terhelést kap majd a shop és azt bírja-e a tárhely. Van ügyfelem, aki most 80 fölött fizet/év és alig bírja a tárhely, szóval költözés lesz belőle. -
CharlieDrop
veterán
Ó. Ez elég sok mindenen múlik.
1. mi az amit szeretnél
2. Mi az amit a webáruháznak kell tudnia
3. mennyit vagy hajlandó szenvedni veledivi nem kell webshophoz
én, ha semmi egyedi dolgot nem szeretnél, akkor a bérlése választanám. Abban vannak bankkártyás fizetések és ami a legfontosabb, bírják a terhelést rendesen -
CharlieDrop
veterán
találkoztam ilyen remek megoldással, szívtam is miatta, ki az a hülye, aki WP-n js-ből mókol css-t?
Ott az important, ha másképpen nem megy, legrosszabb esetben is működik a child theme...
Agostino (#6587)
Mailchimpet szokták használni leginkább. Én inkább külső rendszert használok, akkor nem a weboldal szerverén (ami sokszor osztott ugye) megy a terhelés.
Hazaiak közül a SalesAutopilot és a Listamester ami jó szokott lenni. -
CharlieDrop
veterán
általában mind kevesebb lesz, ahogy írtam....
mindegy mit használszamúgy is, a google sebességmérője mint egy hisztis nő, valamikor 70-et kapok az oldalamra és valamikor 90 fölött, pedig elvileg semmi sem változik, még látogatók sincsenek...
De ugye osztott tárhelyen vannak az oldalaink lehet neki ennyi is elég. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Tamas1982.1 #6522 üzenetére
Ha plugin csinálja, akkor nem kell másolgatni. SEO szempontból az számít, hogy a célpiac hol van, nem a hogyan fordítod le.
-
CharlieDrop
veterán
Ismertek olyan bővítményt, ami meg tud jeleníteni menüt bármilyen elem hover eseményénél?
Vagy csak akkor megy ez, ha megcsinálom hozzá a js eseményt? -
CharlieDrop
veterán
A WordPress egy PHP alapú CMS rendszer, nincs kimondott SQL kezelője. Van pár függvénye, ami a gyári táblákon végez műveleteket, de ha egyénit szeretnél, akkor ugyanúgy pötyögsz, mintha PHP-ből hívnád (nyilván van egy két dolog amit nem kell lekezelj).
Fejlesztőknek itt van leírás. -
CharlieDrop
veterán
válasz
neophyte79 #6170 üzenetére
Megy, kezdőként hagyd a woo-t paypallal, az beépített bővítmény, majd a számlázásra figyelj, de majd a könyvelőd elmeséli mi a különbség, ha külföldre számlázol
-
CharlieDrop
veterán
válasz
neophyte79 #6167 üzenetére
Elvileg meg, de Barion engedélyezése több hónap is lehet.
woocommerce-hez alap a PayPal és van szamlazz.hu bővítmény, kb. Ennyi
-
CharlieDrop
veterán
hi, lenne egy WooCommerce-es kérdésem, hátha van valakinek tippje.
Adott egy WooCommerce, ami nem küldi el az automatikus leveleket (pl. megrendelésnél), látszik (vagyis éppen nem), hogy nem is akar levelet küldeni.
Nincs, error log és a debug.log-ban sincs semmi ami hibára utalna.Ha bemegyek a megrendelésbe és kézzel újraküldöm, vagy állapotot változtatok, amivel megy ki levél, akkor kiküldi.
Valakinek nincs rá egy ötlete merre induljak el?
Köszi -
CharlieDrop
veterán
Hello Ismét.
A múltkori segítségedet mégegyszer köszönöm. Lenne egy újabb, már biztosan magamba fordultam és egyszerű lenne a megoldás, csak nem megy
A probléma a következő, WooCommerce rendeléshez kellene egy gombot tennem (ami eddig megy is), amire ha rákattintunk eldob egy másik oldalra pár adattal. Ez a nem WP-s oldalon form actionnel volt megoldva a változók POST-ban utaztak, ugye 1-1-ben nem lehet másolni a functions.php-be, mert kikukázza a form és /form sorokat.
Ha jól gondolom jQuery lenne a megoldás, de ha azt teszem bele, akkor kapok egy gyönyörű
Access to XMLHttpRequest at 'céloldal' from origin 'induló oldal' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
hibaüzenetet.
Hiába van benne a .htaccess-ben az Header set Access-Control-Allow-Origin "*" (csak tesztjellegel ilyen), ugyanúgy kapom a hibaüzeneteket.
Próbáltam a functions.php-ből add_action('init','függvény'); párossal, ahol a függvénybe ment a php header utasításával a fenti, de úgy sem jó.
Mi a túrót nem vehettem figyelembe? -
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e olyan bővítmény ami csak az admin felület nyelvét állítaná át?
lenne egy magyar Woo-s oldal, aminek lenne külföldi kezelője és csak az admint nézné, viszont magyarul nem tud.
Köszi a válaszokat
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Romeo619 #5719 üzenetére
nem sok, de ebben van VIP szerver, meg OPCache PRo is.
Viszont konkért tech adatokat nem tudok, a tarhely.com fincsinek tűnik, még valaki mondta a dotroll-t is, az se rossz, ahhoz képest amit a t.c-nél kinéztem, bár a memória kevesebb egy picit, viszont az EP max 40 a dotrollnál, a t.c-nél jóval több...
-
CharlieDrop
veterán
Köszi srácok
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Egy kis tárhelyes segítség kellene
Olyan weboldalhoz keresnék tárhelyet, ami:
- WP alapú
- Egyszerre elbírjon 2000 felhasználót (jellemzően olvasgatnak, de lehet lesz valamennyi interaktív funkció is a jövőben)
- Magyarországi legyen
- Jó supportÁr másodlagos,
Ami találtam az a Mediacenter, ott van VIP tárhely, az szimpatikus, eléggé megbízhatók, de nem tudom mennyire lenne gyors.Ha van jól bevált tippetek, megköszönném
-
CharlieDrop
veterán
Tud valaki ajánlani wpDiscuz-hoz hasonló comment plugint, ahol lehet csatolmányt (kép, YT video, stb) is feltölteni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest