Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Csináltam egy új aloldalt amiben összesen egy kép van. Erre az egy képre a Google PageSpeed Insights tesztjén a "Bevált módszerek"-nél hibát jelez, azt írja, hogy "Hibás képaránnyal jeleníti meg a képeket"
A kép eredeti mérete 460×266px volt, de 1920×1080 arányt figyelembe véve a képméretet lecsökkentettem 460×259px-re, de így is hibásnak találta a Google ...A neten keresgélve vélhetően rátaláltam egy lehetséges megoldásra, mert ott azt javasolják, hogy az alábbiak szerint adjuk meg a képméretet:
img {width: 100%; height: auto;}
Ebből kiindulva én ezt úgy módosítottam, hogy a szélességi méretet változatlanul hagytam és csak a magasságit írtam át "auto"-ra és a Google így hibátlannak minősítette az oldalt, nem volt gondja a képaránnyal.
Viszont maradt egy probléma, nevezetesen az, hogy ezt csak a szóló képeknél tudom a HTML-ben autora átírni a Galériában lévő képeknél nem, mert a galériában lévő képek mérete nem jelenik meg a HTML-ben ...
A fentiekkel kapcsolatban két kérdésem lenne
- Szerintetek helyes/szabályos az, hogy a magassági méretet átírtam "auto"-ra?
- Esetleg a Galériában lévő képek magassági méretének auto-ra történő átírására/megváltoztatására van valami javaslatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest