- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
WordPress, Woocommerce és Porto témakörben lesz sok kérdésem - előre szólok.
A közepébe csapok, aztán majd jön magától. (Amíg nem él az oldal, nem küldök oda mutató linkeket és ha nem muszáj képernyőfotókat sem. Remélem megértitek. Persze sokkal könnyebb volna.)Szóval, létrehoztam egy terméket, s azon belül több variánst. A menüt bal oldalon, függőlegesen helyeztem el, a termékfotók ennek közvetlenül jobb oldalán láthatók. A kosár ikonja a menü tetején van és ha fölé viszem a kurzort, vagy rákattintok, legördül a tartalma.
a) Az egyik probléma az, hogy réteg szinten ez a kosár buborék alacsonyabban van, mint a galéria, így utóbbi kitakarja és nem tudom hol tudok erre hivatkozni.
b) Az említett kosár előnézetben egyes szavaknál beszorult' a fordítás. Két szó volt, amit módosítottam. Első körben mindkettő működött, de megváltoztattam őket. Az egyik Edge böngészőben már tegnap este is jó volt, Chromeban csak ma reggel, de a másik szót például nem tudom módosítani (illetve módosítom, de felhasználói oldalon ennek nyoma sincs).
Persze többször töröltem mindkét böngészőben a sütiket, újra írtam a *.po fájlokat, megkerestem az összes fordítófájlt, stb. Sok mindent próbáltam, de egyelőre semmi.
Ilyenkor hol szokott lenni a probléma?Egyelőre ennyi.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest