-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Na ezt végkép nem értem ...
Töröltem majd mentésből visszaállítottam az adatbázist (PhpMyadmin), de továbbra is csak egyoszlopos maradt az oldalunk, hiába is próbálkoztam a Frontier Options- ban a megjelenési oldalsávokat akár jobb akár baloldalon megjelentetni nem változott semmi.
Viszont amikor a Frontier Options --> Misc. fülön a Disable Responsive Layout alatt lévő Check if you do not want the layout to resize and adapt to the screen size lehetőség jelölőnégyzetét bejelöltem rögtön helyreált a kétoszlopos megjelenés csak így elvesztettem a mobil nézetet / Responsive megjelenést, mert mobilon is kétoszloposan, de teljes szélességében (asztali) jelent meg az oldalunk .....
Ki is vettem a pipát, mert a Responsive nézetre nagy szükség van.Próbaképp felraktam két eddig nem használt sablont és ezeknél hiba nélkül jelent meg a kétoszlopos elrendezésű oldal.
Őszintén szólva tanácstalan vagyok, hogy lehetne a hibát megszüntetni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bittorrent topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- PC Game Pass
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő