- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hogy lehet megoldani word2007-ben, hogy az alapértelmezett margók meg oldalméret stb. megmaradjon? Amikor valaki hoz egy kicsi vagy nagy vagy bárakármilyen nemnormális margójú/méretű dokumentumot nyomtatni, akkor ha legközelebb megnyitom, olyan nemmormális beállításokkal nyitja meg, amilyen az utolsó dokumentum volt.
-
UP
-
Up
-
Wan egy office XP-m. Abban van egy szép nagy 160 oldalas word dokumentum telis-tele lábjegyzetekkel, de töméntelen mennyiségben. A probléma az, hogy nekem ezek egyáltalán nem kellenek. Sajnos csak egyesével lehet törölni őket, ha kijelölöm az összeset, akkor nem engedi törölni.
Ki lehet valahogy törölni könnyen-gyorsan-egyszerűen az összes lábjegyzetet? -
Kellene gyors segítség:
Van nekem 2 db dobozos Office XP-m.
Az egyik gépen újra raktam az XP-t, és most telepíteném rá az office-t. De. Nem tudom, hogy melyiket használjam. Valahogy meg kellene nézni, hogy amelyik gépen fenn van, azon melyik van fenn. Valahol ki lehet deríteni, hogy milyen product key-l lett telepítve?
A névjegyben csak egy számsort ír, de az nem az... -
válasz
master bud #70 üzenetére
Szerintem be van állítva a dupla sortávolság. Állítsd vissza szimplára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Windows 11
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- World of Tanks - MMO
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest