Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem :
vajon miért nem tudok wifizni ott ahol eddig
ment ? router van bnőmnél, két laptopjukon van
net , nekem telon nincs . . pedig látja és még
kapcsolódni is tud , max a jel erősség, de net
nincs .. nemrég még ment. nem változott semmi
a nettel . más wifire tudok csatlakozni . .
szerintetek ?? -
sid87
senior tag
Üdv mindenkinek!
UPC FiberPower 120-hoz keresnék routert, EZT ajánlották nekem. Szerintetek is megfelelő lenne? Csak a Desirémmel használnám a wifit otthon, asztali gépem van. Lényeg hogy olcsó legyen és annyit tudjon hogy wifizzek a telóval.
-
sid87
senior tag
srácok, milyen wifi kártyát ajánlanátok gépbe? PCI vagy USB? ipon választékában van jó?
-
sid87
senior tag
sziasztok
ma asszony gépét újraraktam, és van benne valami d-link wireless kártya. namost ezt nem ismeri fel, eszközkezelőben is kérdőjeles, és ethernet kártyának látja.
meg tudnátok mondani hogy egy ilyen vezetéknélküli cuccot hogy kell működésbe hozni? valami utilityt feltettem, de nem ment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest