Hirdetés
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
balkoger
tag
helyedben en letorolnem a virtualis drive-okat hasznalo progikat,majdan kikapcs es elkezdenem kihuzgalni az eszkozoket cdrom nelkul felbootolsz ,megnezed mi az abra ,aztan kikapcs ha minden rendben.Utana bekotod az egyik cdrom dvd rom .Ismet boot ,ha felismerte a winfos ,akkor rendben ,ha nem akkor a ide vezerlot fissitsd akar a meglevo driverral manualisan,boot azutan mar fel kell ismernie az egyik rom-ot aztan ha sikerult lepj tovabb,kikapcs jon a kov eszkoz bekot ,felboot es talan megvan a hardweres resze a dolognak ,telepitsd vissza a progikat amilyen sorrendben akarod ,nem tudok tanacsot adni ,mindenesetre csak azt a virtualis driveot engedelyezd amit hasznalsz aztan ha mukodik probald meg egyszerre akar kettovel.
-
balkoger
tag
Szerintem rakd fel a 3.23-ast nekem tokeletesen mukodik 3 fele progi virtualis drive-javal (daemon tools,nero image drive,alkohol axvodka) de ha az emlekezetem nem csal akkor en eloszor a daemont majd a nerot es vegul az alkoholt installaltam fel ,ha kell a 3.23-as el tudom kuldeni!
-
evola
senior tag
Van egy Plextor CD íróm, Nero,CDRWIn,Alcohol, Clone CD, Padus DiscJuggler mindennel kiválóan ír.
A dvd író LG GSA 4081B, ez is oké mindennel.
Mióta feltettem a Daemon Tools-t azóta kavarodtak meg a dolgok.
Rendszerviszaállítás is ki van kapcsolva.
Szóval nincs ötleted hogyan hitessem el a windowssal, hogy minden oké.
Nem akarja megérteni. :F
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
nem tudom van-e összefüggés de egyik haverom se az alcoholt se a clonecd-t nem tudja használni.plextpr iró és plextor dvd-rom.vmiért nem csipázza.
os reinstal? -
Loretto
veterán
ha kitörlöd az eszközkezelőből ,majd rebott nem segíthet?
-
evola
senior tag
Na a topic címe ramatyul sikerült, de fontosabb a pobléma.
Ami a következő:
Fennt volt a gépemen az Alcohol 120% CD író program, CDRWIN 5.0
Az utóbbit uninstalláltam, majd úíraindítást követően telepítettem a
Daemon Tools 3.46-t.
Ezt követően, sárga felkiáltójelek kerültek a DVD író, és a Viruális meghajtó elé
az eszközkezelőben.
A virtuális meghajtót sikerült eltüntetni, de a DVD író nem mükszik, mert csak lássa a Windows, de használni nem tudom.
Hiába távolítom el a rendszerből, és telepíteném újra.
Mindig ott marad a sárga felkiáltójel.
Eszközállapotnál, ezt az üzenetet kapom:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Már újra telepítettem az alaplapi idevezérlőt, nem hozott eredményt,
tud valaki biztos módszert erre a problémára Windows Xp install nélkül.
Nagyon fontos lenne.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Fogyjunk le!
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Borderlands 4 - A hónap végén érkezik a Mad Ellie and the Vault of the Damned
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest