- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Ezek szerint minden Windowsos készülék támogatja az OTG-t?
Nem igazán vagyok otthon benne ,Windowst se nagyon használok .Az SD-nél sajnos nem ennyire egyszerű a helyzet.
Több helyen is olvastam erre problémákat sajnosNa és akkor a fentiék alapján van valami ajánlás esetleg?
-
s3nsitivity
addikt
Nem fejleszteni csak tesztelni és esetlegesen rendszeren módosítani itt inkább azon van a hangsúly, hogy tudjam kezelni a rádugott eszközöket.
Az SD alapból cserélhető háttér nem tudsz rá telepíteni nekem pedig arra kéne, hogy teljesen tudjam használni.
Van, hogy 1 rendszer több mint 1 gigás és nem akarom mindegyik után törölni.
Persze ez is inkább csak kényelmi dolog de azért plusz volna. -
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Windowsos Tabletet keresek és a segítségeteket kérném hozzá.
Pár info:
- Fontos lenne vagy az USB vagy pedig az OTG támogatás, mobil készülékeket szeretnék róla ADB-n és egyéb fejlesztői eszközökön át elérni.
- Tárhely minél több vagy úgy lehessen bővíteni ,hogy háttértárként és ne SD-ként ismerje fel.
- Üzemidő is fontos szempont.
- Nem ragaszkodok az itthoni forgalmazáshoz viszont az EU-s raktár azért legyen.
- Az ára forintban olyan 60e környéke.
- Az pedig plusz pont ha dokkoltatható a készülék de ez nem lényeges.
Ahova most húz a szívem így specifikáció alapján az az Acer One 10 csak ő már szépen átlépi a keretet de valami hasonlót szeretnék.
Remélem tudtok nekem segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest