Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Ezek szerint minden Windowsos készülék támogatja az OTG-t?
Nem igazán vagyok otthon benne ,Windowst se nagyon használok .Az SD-nél sajnos nem ennyire egyszerű a helyzet.
Több helyen is olvastam erre problémákat sajnosNa és akkor a fentiék alapján van valami ajánlás esetleg?
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Nem fejleszteni csak tesztelni és esetlegesen rendszeren módosítani itt inkább azon van a hangsúly, hogy tudjam kezelni a rádugott eszközöket.
Az SD alapból cserélhető háttér nem tudsz rá telepíteni nekem pedig arra kéne, hogy teljesen tudjam használni.
Van, hogy 1 rendszer több mint 1 gigás és nem akarom mindegyik után törölni.
Persze ez is inkább csak kényelmi dolog de azért plusz volna." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Windowsos Tabletet keresek és a segítségeteket kérném hozzá.
Pár info:
- Fontos lenne vagy az USB vagy pedig az OTG támogatás, mobil készülékeket szeretnék róla ADB-n és egyéb fejlesztői eszközökön át elérni.
- Tárhely minél több vagy úgy lehessen bővíteni ,hogy háttértárként és ne SD-ként ismerje fel.
- Üzemidő is fontos szempont.
- Nem ragaszkodok az itthoni forgalmazáshoz viszont az EU-s raktár azért legyen.
- Az ára forintban olyan 60e környéke.
- Az pedig plusz pont ha dokkoltatható a készülék de ez nem lényeges.
Ahova most húz a szívem így specifikáció alapján az az Acer One 10 csak ő már szépen átlépi a keretet de valami hasonlót szeretnék.
Remélem tudtok nekem segíteni!
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab S10+ , Tab S10 Ultra - Samsung garanciával
- Jó állapotú Apple iPad Air 4 WiFi + Cellular 64GB Green ! 1 Hó Jótállás
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan