Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Kapcsold ki a hibernálást, utána a Media Creation Tool segítségével próbáld meg frissíteni. Utána ajánlott egy visszaállítást csinálni. Én is ezen mód frissítettem, nem vártam meg míg felajánlotta, nálam minden rendben az elforgatást leszámítva.
-
tigasz
csendes tag
Igen, kisérlet, de csinálj 9 gigát, de inkább mentsd el a felhőbe, vagy valahova. (Tulajdonképpen mindent, mert a vége úgyis az lesz, hogy ha beaktivál, akkor akarsz egy tiszta telepítést.)
Még azt megpróbálhatod, hogy kiírod DVD-re amit letöltesz a WIN10 topik. 1. hsz-ben jelzett helyről és azzal frissítesz filekezelőből, ez előtt helyet csinálsz, mert amit letöltött a gépedre, most az is foglalt hely.(azért valaki más is megerősíthetne ám!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest