Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Mennyit késik a kép ezzel a megosztással? Miracast-nél kb. fél másodperces késéseket látok youtube-on, úgy meg elég nehéz lenne egérrel és billentyűzettel dolgozni. Vagy nem zavaró? Képmegosztás mellett marad a sima wifi kapcsolat is, vagy nem, és ha marad, akkor belassul?
-
premete
veterán
Erre, nekem is felismeri a tv-t, csak kép nem lesz, sejtem, hogy az atheros wlan nem tudja, a tiédben intel van?
A laptopomban az intel 6300, vagy 7240-es is tudja.
@ arra gondoltam, hogy ios/android esetén a mélyebb menük is kezelhetőek active stylus/wacom toll nélkül. Ahogy a windows phone esetében is. Kipróbáltam a windows 10-zel is, az még gyatrább (a jelenlegi állapotában), mint a 8.1 enterprise, ami az enyémen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest