Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
Így van beállíva. Néha chromeot is használok, de a 8.1-es explorer nagyon tetszett. 8.1 en volt a chromeban ilyen tablet mód szerű valami, az még aránylag jó volt, de ebben az sincs.
peterk
Köszi, lehet, mert nem mindig kéri a pint,de még nem jöttem rá mi alapján váltogatja.
-
Upo
addikt
Viszont a windows update állat módon gyors, ezzel a torrent szerű letöltéssel, másik gépektőlis szedi nem csak a microsoftról. Tegnap egy friss telepítésnél pillanatok alatt kész volt a win + office frissítés, utána csak lestem hogy több mint 1 giga volt. 8.1-en biztos molyolt volna több mint 1 órát...
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
Mondjuk azt néztem, hogy ez a 8 colos 4:3-as Lenovo Tablet is egész jó áron van 40ért [link], kb. azt tudja mint Chuwi 8-as, csak a felbontás, képarány más, viszont a márka ismertebb+ 2 év el vissza szállítás garancia van, de ahogy látom nincs windows gomb ami pedig nem rossz. Ez az 1024*768 felbontás nagyon rossz már, sokkal láthatóan jobb az 1280*800? Valaki ismeri a készüléket?
A chuwi jó minőséget képvisel nem szokott elromlani?
-
Upo
addikt
A binges az a Core Connected változat, tehát a 8.1 pro plusz dolgait nem tudja (domain csatlakozás, group policy és társai), de upgrade alapnak jó a pro-hoz, tehát nem kell a teljes árút megvenni. Újra se kell telepíteni, csak a more features-nél be kell írni a pro termékkulcsot és megcsinálja.
-
Vindex
tag
Játszunk ezzel egy kicsit! Ha elég egy cím, amire az összes - esetemben 4 gépröl van szó - akkor elég 1 visszaigazolás? Ez szerintem azért nem álja meg a helyét, mert minden gépre kérni kell visszaigazolást. Akkor honnan tudom meg, hogy a 4-böl melyikre lehet telepíteni? Mivel minden Windows-nak más serialja van, akkor szerintem minden gépnek különböző igazolása is lesz. Zoltán6-nak is egy e-mail címet kért, ebből én azt következtetem, hogy az egy fiókba bejelentkezett összes gépnek egy igazazolása lesz. Ez viszont ellent mond a minden gépet regisztrálni kel írásnak. Ez egy kicsit bonyi lett!
-
tjb007
nagyúr
Egy dolog, hogy én milyen témákban tartom magam annak, meg az is egy dolog, hogy pontosan mi miatt ítélték oda nekem ezt a rangot. Előbbire nem írnék inkább semmit, mert megkapnám (bár már lehet, sőt, biztos megkaptam egyesektől) a nagyképű beképzelt pöcs jelzőt, utóbbit pedig azoktól kéne megkérdezni, akik odaítélték nekem ezt rangot: az oldal vezetőségétől.
(#6133) sirály12
Lehet, ha másként nem is live rendszer formájában, de a 100%-os működés nem garantált (jellemzően driver gondok vannak).
(#6137) kobipeti
Nem létezik.
Ami instant és bármelyik tableten alkalmazható azok a virtuális gépek, Andoird emulátorok, de azok nem igazán egyeztethetőek össze az dual boot fogalmával. -
zsapa1940
újonc
A műszaki eszközök fő gyilkosa a ki-be kapcsolás. Ezt azonban optimalizálva kell érteni. Az összes mobil eszközre javasolják, hogy időnként pihentessük. Meghálálják. Az akksik később nyúlnak ki. És a fölös sugárzás se életbiztosítás. Különösen, mikor a szíved fölötti zsebedbe dugod a kütyüt, bekapcsolva.
-
zoltan6
addikt
Akkor válaszolok én,én szinte csak asztali alkalmazásokat használok a miix 2,8-al,munkahelyemre vettem főképp. Netezek rajta asztali chrome-val (prohardver,hardverapró,email-ek,facebook,híroldalak) Bluetooth-os egérrel.Filmet nézek cigitöltés közben asztali vlc media playerrel.Tv-t nézek rajta az avermedia usb-s tv tuner asztali programjával.csempés programok közül néha mahjong,passziánsz.ennyi.
vettem hozzá egy Bluetooth-os billentyűzetet is,de nem igazán használom már,elég az egér is azt a kevés szöveget megtudom írni a képernyőn is. -
mengyan
csendes tag
Szia! Köszi a választ. Ezért írtam, hogy 60k az abszolút lélektani határ, mert akkor már érdemes eljátszani a csere gondolatával, főleg, hogy gyak. ez az utolsó olyan Garmin csúcs túra gps, ami nem támogatja a paperless geocaching-et, profilokat, és erőteljesen korlátozott a memóriája. Amúgy az új GPSMAP 64s 130k-s vételára elgondoztató, igaz a 60CSx sem volt sokkal olcsóbb annak idején. Érdemes futni 1-2 kört az olcsó win8-as tabletekkel, ha már felmerült, mint 40 dekás laptop helyettesítő.
-
pengwin
addikt
G-s WiFi-nél jobb sebességet produkál, letöltések felmennek 3-5 Mbps-re, feltöltés 1 Mbps körül alakul, és az oldalak is gyorsabban töltődnek be. Még egyszer leírom: 3.0-ás USB-ről beszélünk, annak annyira nem vészes a sebessége, olyannyira, hogy szerintem itt már inkább a kolis net sebessége a szűk keresztmetszet.
Hazavinni nem szoktam a hubot, ott én sem szórakozok ac-s WiFi mellett kábellel.(#4881) sbazsi
1. Mire használnád? Kiváltaná a laptopod/asztali PC-d, vagy második gép lenne?
2. Mekkora méretű legyen?
3. Milyen árban ajánlhatunk kütyüket?
4. Milyen programok fussanak rajta, mik a minimum elvárásaid?Atom processzorok közelében sincsenek egy korszerű i3-nak teljesítményben, de jóval kevesebbet is fogyasztanak. Kb. egy Core 2 Duo processzor sebességét hozzák (van amiben gyengébbek, de van amiben jobbak).
Az érintő billentyűzet olyan, mintha megnyitnál egy ablakot, ami kitakarja a képernyő alsó felét, de ettől még nem csak azon matathatsz, ugyanúgy rábökhetsz ikonokra az asztalon. -
tlac
nagyúr
-
hito
nagyúr
Ebay, refurbished. De csak ha van angol ismerős, akkor jó, mert máshova nem szállít. Én is unokatesómhoz küldettem.
-
zoltan6
addikt
van amibe van akksi,nekem ez van egy 1800mah-ás akksi van benne,kb.3-4 órát bír.
-
tlac
nagyúr
na utánanéztem, hogy megy a google-ös bejelentkezés az im+ app-nál
az egész onnan indult ki, hogy kell nekem egy alkalmazás amivel tudom használni a google talk-ot, de nem szívesen adnám meg egy nem google-ös programnak a jelszavam (sajnos nincs hivatalos metrós app gtalk/hangouts-ra)a jó hír, hogy az im+ az oauth protokolt használja a bejelentkezéshez, ami úgy működik, hogy amikor hozzáadnám a fiókomat az im+-hoz, akkor az elvisz a hivatalos google autentikációs oldalra
itt meg kell adni az google-ös email címet és jelszót, amit csak kizárólag a google kap meg, és ezekből generál egy felhasználói név és jelszó azonosítót az im+-nak, amit csak a google talk-ra lehet használni, tehát a teljes google profilunkhoz nem fér hozzáígy működik a hyper for youtube app loginolása is
-
tlac
nagyúr
beállítottam a 2 lépcsős azonosítást, eddig ok
viszont nem tudom, hogy mi lenne a következő lépés, azt látom, hogy ha az im+ app-ban rámegyek, hogy google talk profil hozzáadása, akkor előjön egy szokásos google-ös bejelentkező oldal, ami teljesen úgy néz ki, mint ha böngészőből nyitottam volna meg, de egyelőre nem mertem kitölteni
a másik lehetőség, ami régen működött az im+-szal, de talán most már nem, az pedig az alkalmazásjelszó
-
-
tlac
nagyúr
"megnéztem még egy régi játékot is, a syberia-t, point&click típúsú, ideális lenne tabletre, viszont nem érzékeli a klikket már a főmenüben sem"
haha meg van, ha rádugok a tabletre egy egeret, akkor már működik touch panellel is
valószínűleg figyeli, hogy milyen bemeneti eszköz van rádugva, és alapesetben nincs semmi a tableten
lehet emulálni kellene egy egeret neki -
han_lev
senior tag
Az lenne a kérdésem a lenti usb-töltő otgs kábelle kapcsolatban, hogy
1.ha beledugom a laptopba a végét, a töltőt meg a töltőfogadó nyílásába, akkor csak a tabletet tölti, vagy az usbn is a töltő ről kapja az áramot?
2. Ilyet ugye itthon is lehet kapni, nem kell kinából ácsingózni utána?
(csak azért mert sima hub-om van kettő is a korábbi tableteimhez, csak azért nem akarok venni egyet, mert ez kell a tablethez.)
Köszi!
-
han_lev
senior tag
Én most vettem egy TECLAST X98 Air II 9.7"-et.
Elég jól ketyeg. Persze meg kellett alkudnom a 32 gb-vel. MIvel Dual bootos, azt hiszem le kell majd gyúrnom róla az Androidot. Ehhez majd lehet kérek segítséget, illetve ha van olyan win verzió, amit érdemes feltenni..
A saját laptopomat mindíg telepítem, talán ez sem lehet nehezebb.
A paraméterei kívülről nagyon tetszetősek. (alma Air 2) És hasonlóan stabil, minőségi hatást keltő kézbevéve.Csak kellene hozzá egy jó tok.
Meg egy töltő usb hub.
Ha esetleg tud valaki valahol ilyeneket..?A teljesítménye és a kivitele az árához képes nem rossz, sőt. Ha kinából rendeled akár 60-70 között megállhat. (persze vám függő)
Szóval kézbevéve nekem tetszik, a win rajta gyor (3736F-es atom, 2 gb ram)
Müködésének stabilitásával kapcsolatban még nincsenek tapasztalataim, de majd beszámolok. -
tjb007
nagyúr
Leginkább semennyire. Arra jók, hogy a kijelzőt az ujjad helyett azzal böködd, meg a gyerekek tudnak vele pálcikaembereket rajzolni, másra nem.
Az aktív meg pont ennek az ellentéte, tehát pontos, precíz bevitelt tesz lesz lehetővé. Persze ennek a milyensége függ az alkalmazott technológiától is. -
bigrock
addikt
Köszi a linket! Feldobtam kipróbálni, de valami miatt nem tudom egyszerre használni az Explorer-t és a Firefox-ot. Bármelyiket indítom el, a másik mindig csak desktop módban hajlandó elindulni, nem Touch módban.
Továbbá, meglátásom szerint az Explorer sokkal folyékonyabb, mint a FF. Mindenesetre alternatívának nem rossz. -
pengwin
addikt
továbbra sem értem, hogy miért kellett a leg elõre mutatóbb fejlesztésüket kidobni...
inkább ezzel foglalkoznának, mint a FFOS-szel...az IE már most is sokkal gyorsabb és sokkal jobban kezeli az érintést és a multi-touch touchpadet, egyetlen bajom, hogy abba (tudtommal) nem lehet addonokat telepíteni (pl. adblock, noscript).
-
-
tjb007
nagyúr
A Microsoft az Office 2013 Home & Student változatot a régebbi modellek (vagy nevezhetem első fecskéknek is őket, pl. Lenovo Miix 2 8 és 10, Toshiba Encore, Acer W4 stb.) mellé ingyen adta, az újabbaknál viszont már csak 1 éves Office 365 előfizetést ad.
(#3483) erahurka
Ugyanazt, amit a többi csak Androidos Bay Trail-T-s modellel (pl. ASUS Transformer Pad TF103C/CX).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest