Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
UUH el is felejtettem, hogy a múltkor beszéltünk. [link]
Szóval meg is érkezett, már egy ideje. Onda V891-et(dual boot) kaptam a V891w helyett, de nem bánom. Hardveresen nem kell bemutatni, sok helyen lehet olvasni róla.(2/32)
A készülék összeszerelési minősége közepes felett, de pl. Asus memopad hd7 (ME173X) valamivel jobban össze van pakolva. (ez van mellette itthon, ezért ehhez hasonlítom) Mérete miatt, kicsit "nyekergős" is, de nem vészes. Mind a droid, mind a win szépen pörög, nem akadozik, jó a gépet használni. 16/16 felosztás win alá már sokaknak kevés lehet, csak 5-6GB üres hely van. (pár egyszerű gém plusz vírusirtó került fel eddig csak) Office sem.Droidnak a gyerekeim örülnek, fel is pakoltunk pár egyszerű játékot. Kb. 4-5 óra folyamatos nyüstölés után már igényli a töltést.(20-25% marad) Droidot viszont alaposan átalakítottam. Sok kína progit tiltottam és launchert is telepítettem, mert a gyári borzalmas volt(
hányinger konkrétan).A megjelenítő képe nekem tetszik, kb. hozza a hd7 minőségét, csöppet kevesebb kontraszttal (ugyebár egyforma felbontás, de más méret is).
Ami még pozitív, hogy a készülék hátlapja nem sima, hanem cirádás, ahogy a reklám fotókon is látszik. Nem akar folyton "kicsúszni" a kezemből, mint a másik. Ami nagyon negatív, hogy a kamera mind a kettő gagyi.
A hátlapi 2megapixeles csak jó fényviszonyok mellett képes értékelhető alkotásra. Az előlapit hagyjuk is.
(kép csak viszonyítás kedvéért)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Harcművészet topic
- Suzuki topik
- Autós topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest