Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
UUH el is felejtettem, hogy a múltkor beszéltünk. [link]
Szóval meg is érkezett, már egy ideje. Onda V891-et(dual boot) kaptam a V891w helyett, de nem bánom. Hardveresen nem kell bemutatni, sok helyen lehet olvasni róla.(2/32)
A készülék összeszerelési minősége közepes felett, de pl. Asus memopad hd7 (ME173X) valamivel jobban össze van pakolva. (ez van mellette itthon, ezért ehhez hasonlítom) Mérete miatt, kicsit "nyekergős" is, de nem vészes. Mind a droid, mind a win szépen pörög, nem akadozik, jó a gépet használni. 16/16 felosztás win alá már sokaknak kevés lehet, csak 5-6GB üres hely van. (pár egyszerű gém plusz vírusirtó került fel eddig csak) Office sem.Droidnak a gyerekeim örülnek, fel is pakoltunk pár egyszerű játékot. Kb. 4-5 óra folyamatos nyüstölés után már igényli a töltést.(20-25% marad) Droidot viszont alaposan átalakítottam. Sok kína progit tiltottam és launchert is telepítettem, mert a gyári borzalmas volt(
hányinger konkrétan).A megjelenítő képe nekem tetszik, kb. hozza a hd7 minőségét, csöppet kevesebb kontraszttal (ugyebár egyforma felbontás, de más méret is).
Ami még pozitív, hogy a készülék hátlapja nem sima, hanem cirádás, ahogy a reklám fotókon is látszik. Nem akar folyton "kicsúszni" a kezemből, mint a másik. Ami nagyon negatív, hogy a kamera mind a kettő gagyi.
A hátlapi 2megapixeles csak jó fényviszonyok mellett képes értékelhető alkotásra. Az előlapit hagyjuk is.
(kép csak viszonyítás kedvéért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs