Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
UUH el is felejtettem, hogy a múltkor beszéltünk. [link]
Szóval meg is érkezett, már egy ideje. Onda V891-et(dual boot) kaptam a V891w helyett, de nem bánom. Hardveresen nem kell bemutatni, sok helyen lehet olvasni róla.(2/32)
A készülék összeszerelési minősége közepes felett, de pl. Asus memopad hd7 (ME173X) valamivel jobban össze van pakolva. (ez van mellette itthon, ezért ehhez hasonlítom) Mérete miatt, kicsit "nyekergős" is, de nem vészes. Mind a droid, mind a win szépen pörög, nem akadozik, jó a gépet használni. 16/16 felosztás win alá már sokaknak kevés lehet, csak 5-6GB üres hely van. (pár egyszerű gém plusz vírusirtó került fel eddig csak) Office sem.Droidnak a gyerekeim örülnek, fel is pakoltunk pár egyszerű játékot. Kb. 4-5 óra folyamatos nyüstölés után már igényli a töltést.(20-25% marad) Droidot viszont alaposan átalakítottam. Sok kína progit tiltottam és launchert is telepítettem, mert a gyári borzalmas volt(
hányinger konkrétan).A megjelenítő képe nekem tetszik, kb. hozza a hd7 minőségét, csöppet kevesebb kontraszttal (ugyebár egyforma felbontás, de más méret is).
Ami még pozitív, hogy a készülék hátlapja nem sima, hanem cirádás, ahogy a reklám fotókon is látszik. Nem akar folyton "kicsúszni" a kezemből, mint a másik. Ami nagyon negatív, hogy a kamera mind a kettő gagyi.
A hátlapi 2megapixeles csak jó fényviszonyok mellett képes értékelhető alkotásra. Az előlapit hagyjuk is.
(kép csak viszonyítás kedvéért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest