Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Ja, csak megint az van, hogy egy 40 ezres netbookból indultunk, aztán már 70 ezres tabletnél vagyunk.
Nézegettem a droidosokat is, ebbe a kategóriába a kínaiak vannak túlnyomórészt, de ezeket a kínai processorokat se ismerem, teszt nincs egyikről se. A kijelző minőségét megint nem adja vissza a specifikáció (a technológiát, felbontást leszámítva). Szóval nekem zsákba macska mind.Ha tartom a max 60 ezres keretet, akkor meg csak az Asus TF103, meg talán az Acer Iconia W4 van szinte csak? (meg az egyéb számomra full ismeretlen kínaiak)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nézegettem a droidosokat is, ebbe a kategóriába a kínaiak vannak túlnyomórészt, de ezeket a kínai processorokat se ismerem, teszt nincs egyikről se. A kijelző minőségét megint nem adja vissza a specifikáció (a technológiát, felbontást leszámítva). Szóval nekem zsákba macska mind.