Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
roly7
tag
Sziasztok. Ismét a windows xp és a meggyötört második számú gépem most már lassan idegosztályra jutató hatását élvezhetem. Az miatt hogy az első számú vason van egy router a 2-es gép wifivel csatlakozik de állandóan kidobálja ezért simán utp kábeles megoldással szeretném csatlakoztatni jobb oldalon alul az ikonsorban nincs az a kis hálózati ikon ezért rámentem arra hogy hálózati helyek jobb gomb és tulajdonságok akkor látnom kéne a kapcsolatokat de semmi nincs ott az lenne a kérdésem hogy most mit csináljak mert ha új kapcsolatot akarok csinálni a win "varázslóval" akkor azt íja h nem talált hálózati eszközt.
-
roly7
tag
Hello mindenki. Problémám az lenne, hogy egyik ismerősömnek van egy ősrégi 20 bg-os vinyója amiről le szeretnék menteni képeket amik itt találhatók C:\Documents and Settings\zzz\Dokumentumok és azt írja ki az xp hogy hozzáférés megtagadva és az írásvédettséget nem tudom megszüntetni mondjuk durván vírusos volt a haverom gépe amiből ez a vinyó származik pl nem lehetet másolni semit. Van esetleg valakinek valami ötlete mit csináljak fontos lenne hogy azokat a képeket lementsem valahogy előre is köszönöm.
-
roly7
tag
Hello. Lehet kicsit le vagyok maradva, a napokban véletlenül rábukkantam a win xp sp3-ra és gondoltam fel telepítem csak az a gond, hogy amit találtam azt nem tudom felrakni, mert angol.Nem tudna valaki megajándékozni egy linkkel ahol a magyra van fent? Vagy egyáltalán jó az sp3, használta már valaki, mik a tapasztalatok? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Több mint 4 milliót adtak el a Split Ficitionből eddig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest