- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabenvagyok
csendes tag
válasz
Visormail #38707 üzenetére
Üdv,
Sőt, csomó OEM Home Xp.. Használt gépekhez adták..
Viszont van XP Pro is, és kicsit el is mélyedtem a csoport házirend beállításoknál és sikerült egész szépen lekorlátoznom a gépet..
Annyi kérdésem lenne, szerintetek elég-e ha:
-Asztalt teljesen lekorlátozom (no ikonok, nincs jobb klikk, mondhatni csak az egeret mozgathatja rajta..)
-Start menüből is eltűntetek mindent (csak leállítás, felhasználónév váltás stb)
-Tálcát sem engedem használni. (no jobb klikk)
-Ctrl+Alt+Delre se történik semmi.Ezeken a dolgokon kívül korlátozzak még valamit? Elméletileg sehogy sem tudna más beállításokat vagy funkciókat elérni. Hogy fusson az alkalmazás azt pedig betettem indítópultba. (ha bezárják max. újraindítom a gépet..)
Ha valami komolyabbat akarok akkor meg átlépet rendszergazda fiókba..
Én úgy érzem elég..
Lehet még valami?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest