Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Mr Provolone
csendes tag
nekem 4 hónapja van ez a oprendszerem és elötte is winter edition om volt le a kalappal nagyon jó!! sok jó dolgot tettek bele sok jó progi amit nehéz így összegyűjteni egy csokorba és mind ki crackelve egybe felrakja semmi 100X újraíndítás!
nálam nem volt egy hibaüzenet meg semmi codec hiba lehet a problem a tigépetekbe(hardver) van vagy h össze vissza telepítetek rá mindent , meg állítgatok ne nyúljatok hozzá ha fent van bár én a kivánság listábol codec packokat nem raktam fel!!!!!!
éssze hozzáértéssel kell kiválasztani a listából a dolgokat eddig minden ismerősömnek ezt rakom fel senki nem jelzett hibát edig! sőt akinek eddig codec hibáji voltak annál is minden rendben! én csak ajánlani tudom sokmindent láttam mint rendszerinformatikus de ez nagyon jó! akit érdekel rakja fel ajánlom ha kell és jó napom van e-mailbe egyáltalán nem küldök semmiféle t.0.rR.3.nt uatálst!!!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest