Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#51736960 #14 üzenetére
ha jol tudom erre van vmi progi...
egy ilyen virusirtos programcsomagot mar hasznaltam en is, igaz, olyan ossze-visszasag volt benne, hogy a vegen inkabb leszedtem
es ha nem csal emlekezetem, akkor van egy ilyen multimedias csomag is, bar sztem inkabb egyszerubb lenne elbibelodni es egy telepitocd-t gyartanivannak mar ilyen install-keszito progik, ezeknek a neve engem is erdekelne
-
VladimirR
nagyúr
válasz
#51736960 #11 üzenetére
egen, ezzel nem is lenne gond, a problema az, hogy akik az ilyen csomasgokat osszevalogatjak, altalaban ugy velik, hogy jobban ertenek hozza, mint a torpiek es jol elcseszik nekik a woindoze beallitasat (van, hogy komolyabban belenyulnak, nem csak registry tweak, hanem ki is szednek ezt-azt (pl ie torlese, ff a helyere)
jah, aki ilyenekkel akar jatszani => Bovebben: [link] -
VladimirR
nagyúr
figyelemremelto?
nehany, a legnagyobb baromsagok kozul
Automatikus frissítés kikapcsolása (ugy kell a juzernek, legyen csak lukas a gepe, had masszon be a sok fereg)
Kékhalálnál nincs automatikus újraindítás (igy legalabb majd azt sem tudja, mitol resetel a gep)
Prefetch kikapcsolása, gyorsabb boot (jah, 1-2 alkalommal gyorsabb, de majd rajon kesobb, hogy lehet miert kerreg ennyit boot kozben)
Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest