Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
Vista Vista Vista
-
jercsi
tag
Pont ezért lesz majd neked is csak 3,5 gb alaplapi ramod , mondjuk érdekes mert nekem egy 8800gtx em van az 768mb os de azzal is 3,5 gb volt .....a kártya működésével meg nem lesz semmi gond csak annyi hogy 512 mb ramod kihasználatlanul maradhat ....na azt viszont nem tudom hogy az mennyire egézséges neki ....
-
jercsi
tag
A fenéket azt hiszem 3 dologgal tud kevesebbet a home premium .....ami nem is kell nekem ....
http://www.microsoft.com/hun/windows/products/windowsvista/editions/n/choose.mspx
-
jercsi
tag
Sztem 32 biten nem lesz 4gb ramod ,elviekben annyit kellene felismerjen ,de gondolom van vga d ami elég nagy rammal rendelkezik na most azt meg kell címezni így kb 3.5 gb marad amit használhatsz ....
-
jercsi
tag
Gondolom a vista számlája meg a gari papírkell majd hozzá ..... be szkenelve jaj de nme szeretem ezeket a nyűgöket ....már rég 4ghz hajtanám a quad om ha minden klappolna ......
-
jercsi
tag
Ja ja így van home premium .....
-
jercsi
tag
25 adtam érte az majdnem egy alaplap ára , felhívom bill- t oldja meg mert földhöz vágom hogy kireped a hasa
-
jercsi
tag
A swap fájl egy közönséges fájl; a kernel sem kezeli speciális módon. Az egyetlen, ami számít a kernelnek, hogy ez a fájl ne tartalmazzon lyukakat, és elő legyen készítve a mkswap paranccsal. Mindenesetre helyi lemezen kell legyen; megvalósítási okokból nem lehet NFS-en keresztül csatlakoztatott lemezen.
-
jercsi
tag
Na ne már most azért mert beszart az alaplapom ezért buktam egy oem vistat, szerintem ez egy kicsit durva lenne!
-
jercsi
tag
és pontosan miket kapcsoltál ki a rendszerben mekkora erőforrást tudtál ezzel felszabadítani ?
-
jercsi
tag
A crysis hez sztem még a 980000000000000gt sem lesz elég
A 8800gtx vistan jobb mint xp n az biztos ....... -
jercsi
tag
Akkor ok én is így tudtam hogy alaplap fűggő lesz ! Akkor call microsoft
ha itt lesz az ujj !
-
jercsi
tag
Vagy esetleg mentsd el a profilodat .... rivatunerben!
-
jercsi
tag
A rivatuner az nekem sem megy normálisan vista alat ,nekem pl állandóan letiltja a program indulását , próbáld ki hogy a fiók védelmet kikapcsolod ,nekem akkor nem volt gond , de viszont akkor meg nyafog a vista !
-
jercsi
tag
Sztem gondok lesznek ezzel ,mert ha nem így lenne akkor egy op rendszert több gépre is feltudnál telepíteni és tudnád is frissíteni ,azt hallottam hogy az alaplapból olvas ki valami infó talán a hálózati kártya mac adress címét nem tudom pontosan !Erre lennék kíváncsi
A reinstall az természetes ,aminek megint nem örülök mert megint lehet ghostot gyártani -
jercsi
tag
Vista 64 bit home premium rendszert használok jogtisztán , nekem mióta jogtiszta azóta semmi problémám nincs vele tökéletesen mennek rajta a programok játékok minden ,előtte míg tört volt rendesen szívtam vele ,a 32 bites progik is mennek tökéletes !Csak most annyi gondom van hogy elhiccent az alaplapom biosa de rendesen és valszeg cserélik a lapomat , a gondom az , hogy a jogtisztaság az alaplapra igazolódik ,de mivel most ujj lesz lehet hogy nem tudok majd frissíteni ,nem leszek jogtiszta
Volt már valakinek ilyen problémája ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest