- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Ide tedd be a legalsót
Lehet ez segít.(#20537) front3r
http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us
(#20539) McKane
Xp vel jobban jársz, és a celeron az celeron marad, ráadásul 1 magos.
És csak 1.6 os
Ha vannak driverek xp hez maradj ott.(#20561) VinoRosso
Linkekkel csinálj valamit mert nem jönnek be.(#20558) Lauda
Használj linuxot, hosszabb ideig.
És majd rájössz, hogy nem olyan rossz a vista.
De akár a MAC OS -t is, természetesen Apple Mac -en.(#20543) Sanyix
Írd le légyszíves részletesen, hogy hogyan néz ki a géped konfigja, mindenre kiterjedően.
Annyira részletesen, hogy milyen dolgok vannak az usb ben stb.Bios beállítás stb...
HDD driver üzemmód. -
Ahogy Neked jólesik.
N ézz csak meg pár oldalt itt, vagy más fórumokon bárhol. Mindenhol a szenvedés megy.
Olvasd végig a kalandomat, érdekelne, hogy én hol hibáztam szerinted? Mit nem csináltam jól?
Elárulom, hogy xp-vel még bolhafingnyi gondom nem volt, gondolom a vistához se kell 10 diploma meg 600-as iq. -
VladimirR
nagyúr
az elvileg azt jelenti, hogy:
The requested operation is successful. Changes will not be effective until the system is rebooted.
restart utan mar ha mindne igaz, nem fogja ujra felajanlaniaz a mokas, hogy az en hibauzenetem meg azt mondja, hogy:
The installation source for this product is not available. Verify that the source exists and that you can access it. -
skyboi
tag
Sajnos másoktól is hallottam már, hogy valami nem gyári a 64bites oprendszerek és a játékok tájékán
Igazából én a dx10 játékok elterjedése miatt szántam el magam, hogy felrakom állandó oprendszernek, de ahogy olvasgattam pl. a linken, nem fenékig tejfel a dolog:
[link]
Szóval nem biztos, hogy sokat nyertem volna az ügyön. Talán várok egy évet és megpróbálom újraKöszi mindenkinek!
-
Core2duo6600
veterán
Próbáld meg, hogy egy innen leszedett vga drivert teszel fel
AZ AMD vga kari nem igazán megoldás....
163.75 ös van nekem fent ezzel nincs semmi gond igaz nem játszom, nincs időm rá(#11144) ALI_G
Próbálkozz meg egy angol nem hegesztett vista koronggal, olyannal amin semmi vlite meg ilyenek....
A torrent oldalakon kering egy olyan, hogy vista x86-x64 egy dvd 5 os korong az összes vista verzíóval ....
Igen létezik, hogy hibásdan jött le, nekem anno a win 2000 re az egyik sp vel volt ez, ami bosszantott mert akkor még kismodemmel telon megy a net és 300 megat a semmiért .... -
gabesz82
őstag
Hali!
vagy inkább ez, itt többet írnak róla
vagy esetleg MS support csak a keresésnél állítsd angolra a tudásbázist, mert a magyarnál gyakorlatilag semmit nem talál
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Politika
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külpolitika
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest