Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgulyas
senior tag
Hali , egy kérdésem lenne hátha jár ere valaki tehát van egy vista a gépemen amiben 4 winyo van . Az egyiken van a vista úgy telepítettem kb 2 éve hogy csak 1 winyo volt rá dugva . Eddig tökéletesen működöt mindig a bios -ban állítottam át ha Win 7 re akartam menni . Na most 2 napja valami ért induláskor meg kérdezi hogy melyik oprendszert akarom indítani . Ezt ki tudom lőni valahogy ?
-
tgulyas
senior tag
hali tud valaki segiteni van egy ultimated 64.bit-es OEM verzios oprendszerem. De most szereztem egy dobozost. Meg tudom oldani azt hogy nem törlöm le a mostanit csak a dobozos cd kulcsal regisztrálom?
-
tgulyas
senior tag
egy kéréds egy dobozos vistát nem OEM-es hány szor lehet aktiválni?
-
tgulyas
senior tag
válasz
Csabee. #34513 üzenetére
kösz, de nem probáltam még aktiválni mivel kb 1.5 éve használom akor aktiváltam .De most jövö héten cserélem az alaplapot és gondoltam elöte le infozom mitkelteni hogy tudjam aktivélni az új alaplapon is a rendszert. Felhivtam a Microsoft ügyfél szolgálatát és ott közölték hogy nem tudom aktiválni más alaplapon a rendszert csak új licenszel.Na ez a gondom hogy nem akarok még egy licenszet veni.Ezér kértem segitséget vagy öttletet.
-
tgulyas
senior tag
Hi szomoru de nem tudok új cd kulcsot kérni a hivatalos szervtöl, mivel alaplapot cserélek és OEM es vistám van igy nem tudom aktiválni ugyan azal a kulcsal. Tudnátok esetleg köldeni privátban egy liket biztonságos és müködö generálo progirol csak csendben. Kösz
-
tgulyas
senior tag
Hali tudtok valami meg oldást ara hogy hogy tudom aktiválni egy új alaplapal a vistámat ami hivatalos OEM -es írtam a megfelelelö helyre de ök csak új licenszben gondolkodnak de az nem szeretném . Jöhet privátban is az info.
-
tgulyas
senior tag
Hi egy kérdés alaplapot fogok cserélni vista 64 van fent , hivatalos a vista a meg lévö cd kulcs az jó lesz hozá vagy kérnem kel egy másikat ?
-
tgulyas
senior tag
Egy kérdésem lene most cseréltem procit azota inditáskor a vista kidob egy hibaüzenete, hogy a digitáliskábel regisztrációja nem sikerült. Ez mi akar leni?
-
tgulyas
senior tag
Mivan ha lecserélem az alaplapomat melyen egy eredeti vista van sikitani fog ? meglehet oldani ?
-
tgulyas
senior tag
kérdésem lene, van egy laptopom amin vista ultimated van valamitöl a média player behalt nem tudom el inditani eltünt az egész indito fájl .hogy tudom ujra inditani incs cd ahonat ujra tudom telepiteni.
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés 4GB ram van a gépem ben érdemes növelni esetleg 6GB ra vista utimated 64bit nél.Sokat jácom vele vagy lehet a ramokat gazdaságosan el osztani?
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés van egy vista ultimated op fen a gépemen lecserélném a vga karit.Megtehetem ugy hogy kiveszem és berakom és enyi?
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés regisztrált vistám van ki tudom cserélni a dvd íromat anélkül hogy uj kod kelene hozá?
-
tgulyas
senior tag
válasz
Core2duo6600 #14159 üzenetére
OK
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés van egy vista 64 bites ulimated op a gépemen fent minden jó de ha pl itt forumozok nem látom a beírásokat a 2 szélsö sávot ahol a forumtémák vanak azt látom de ha már belépek egy forumtémába azt nem látom milehet enek az oka
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés van egy vista 64 bites ulimated op a gépemen fent minden jó de ha pl itt forumozok nem látom a beírásokat a 2 szélsö sávot ahol a forumtémák vanak azt látom de ha már belépek egy forumtémába azt nem látom milehet enek az oka
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés van egy vista 64 bites ulimated op a gépemen fent minden jó de ha pl itt forumozok nem látom a beírásokat a 2 szélsö sávot ahol a forumtémák vanak azt látom de ha már belépek egy forumtémába azt nem látom milehet enek az oka.
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés vista 64 bit van fent tegnap látam hogy felkinálta a SP1 ez már a magyarnnyelvöre is fel lehet rakni?
-
tgulyas
senior tag
válasz
Core2duo6600 #13315 üzenetére
THX tegnap ajánlotál egy progit your unistal néven kösz nagyon bejöt meg is szereztem eredetiben a full verzito
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés 4GB ram om van változna valamit a vista ha 6GB ram lene ben?
-
tgulyas
senior tag
Valaki tudna segiteni van egy vista ultimated 64bit op feltetem rá a vodafonos E272 modemet de nem tudom leszedni a program fikle közül letudtam szedni de a programok telepitése és törlése közül nem tudom ki törölni van valakinek ere öttlete?
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés felraktam a vistara a E272 vodás modemet de nem megy leszeretném szedni de nem tudom mindig viszatelepül mit lehet teni?
-
tgulyas
senior tag
Van aki használ ilyen modemet vista ultimated 64 bit -en E 272 ?
-
tgulyas
senior tag
Egy vista 64 bit nek nem elég 4GB? ram
-
tgulyas
senior tag
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés vista ultimated 64bit használok hol tudok DX 10 letölteni vagy frisiteni cs 9.c talláltam edig?
-
tgulyas
senior tag
valaki használtamár a biztonsági mentést és a visza állitást?
-
tgulyas
senior tag
Még egy kérdés a frisitésekel kapcsolatban tegnap tetem fel a vista ultimated 64bit változatot akartam frisitést letölteni de mindig egy hibaüzenetel zárta be nem töltötle semi frisitést.Egy másik kérdés hogy mivel két winyom van egyiken xp másikon vista az xp is most megjelent frisitést nem tudta telepiteni lehet hogy be kavar a két oprendszer?
-
tgulyas
senior tag
válasz
Sir McMonk #5748 üzenetére
Thx.
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdésem lene hogy az mitöl van hogy nem tudok telepiteni mert azt irja hogy nem rendszergazda ként vagyok be jelentkezve pedig rendszergazdaként vagyok ben?
Még egy kérdés hogy rendszer mentést csinált márvalaki? hogy müködik? -
tgulyas
senior tag
válasz
s7evcsenko #5542 üzenetére
Nekem 4 GB van eböl az everest 3.5 GB lát
-
tgulyas
senior tag
De mardjunk a VISTA nál.
-
tgulyas
senior tag
Joban utána nézel a mostani Leopard is hamarosan lesz tört változata amit simán feltudod rakni PC re.Én gépemen simán ment együt az xp és a MAC .Mindig kiválasztotam a biosban hogy melyik winyo induljon. Ez men ujdonság hogy MAC PC megy.
-
tgulyas
senior tag
Kérdésem lene hogy van egy xp a másik patriciora szeretnék egy vistát felrakni 1 külön winyon lene.A kérdeésem azlene hogy hogy müködik az inditás ? A bios ban választom ki hogy az xp-vagy a vista induljon el?
-
tgulyas
senior tag
Hali felrakom a vistat az egyik winyomra utána felkelterni az alaplapi drivereket meg a vga drivereket? A másik winyon egy xp fut a ketö nem fogja bekavarni egymást?
-
tgulyas
senior tag
Hali tudvalaki valami progit amivel meg tudom osztani a winyot.
-
tgulyas
senior tag
Hali holnap kapom meg a VIsta Ultimated 64bit válozatát,felszeretném telepiteni egy uj winyora van esetleg egy két jó tanács mire kel figyelni?
-
tgulyas
senior tag
Menyire jók a 64bites visták?
-
tgulyas
senior tag
Hali ezt szeretném kiprobálni használ valaki ilyet régebb otta? vista 64bit ultimate hungary
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest