Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
adalbert1 #15338 üzenetére
De igen, valahogy úgy megy asszem, hogy a tartmányra vonatkozik az un. tartomány házirend, és amikor belépsz a rendszerbe, automatikusan végrehajtódik a grpup policy.
Értelme persze nem sok van,
hiszen a tartoményi üzemelés során a munkacsoportos, ugyanúgy elérhető mint korábban, feltéve, hogy admin vagy a saját gépeden
Akkor a tartományi házirendtől függetlenül tudsz megosztani, file t másolni stb ...
Mitőbb ha a gép a tartomány tagja, akkor is belehet lépni csak a saját gépbe is, úgy hogy nem lépsz be a tartományba
Persze a tartománybeli felhasználó nevednek is adhatsz admin jogot a saját gépden.
És akkor 1 szerre van, hogy tartományi user vagy és admin is vagy a saját gépeden.(#15345) ToBeY
Fel de inkább 2*1 gb ram esetén(#15346) NFree
Nem dos, hanem a vistaval kellett volna particionálni, és formázni, lehet nem gyors formatot is használni, uj hdd nél célszerű is
Mély formázásról meg méllyen hallgass ha valamiért gariztatni kellene(#15350) SnailMan87
Winampra elvileg van ilyen
Éna következőt csináltam alaplapim van elol is kivezetve
az első kivezetést belekötöttem a genius 5.1 stereo bemenetére, majd ha zene akkor átváltottam erre, ha film vissza az 5.1 esre
ez is megoldásMost amióta a mediacentert beuzemeltem, ugyanezen az asztali gépen
semmit nem csináltam és hirtelen megszolalt a mély a zenék alatt
ac3 filtert felraktam, amúgy is fel szoktam
lehet az csinált valamit, nem tudom
Lehet, hogy az ffdshow csinálja nem tudom..
Most már a divx esekt is többé kevésbé lejátsza az MCE nagy jelentősége nincs , mivel asztali egér és mediaplayer(#15356) Az-X
Enéym már megnyugodott néha lefut az auto defrag hallhatod azt, aztán van az előtöltés superprefetch, és az indexelő, ill. a windows search
A Superprefetchnek van értelme, indexelőt kikapcsoltam, pontosabban leszukitettem neki, hogy minimális helyen indexeljen
Ezenkivül nem csináltam semmit sem
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest