Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Dell asztali gépek
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
adalbert1 #15338 üzenetére
De igen, valahogy úgy megy asszem, hogy a tartmányra vonatkozik az un. tartomány házirend, és amikor belépsz a rendszerbe, automatikusan végrehajtódik a grpup policy.
Értelme persze nem sok van,
hiszen a tartoményi üzemelés során a munkacsoportos, ugyanúgy elérhető mint korábban, feltéve, hogy admin vagy a saját gépeden
Akkor a tartományi házirendtől függetlenül tudsz megosztani, file t másolni stb ...
Mitőbb ha a gép a tartomány tagja, akkor is belehet lépni csak a saját gépbe is, úgy hogy nem lépsz be a tartományba
Persze a tartománybeli felhasználó nevednek is adhatsz admin jogot a saját gépden.
És akkor 1 szerre van, hogy tartományi user vagy és admin is vagy a saját gépeden.(#15345) ToBeY
Fel de inkább 2*1 gb ram esetén(#15346) NFree
Nem dos, hanem a vistaval kellett volna particionálni, és formázni, lehet nem gyors formatot is használni, uj hdd nél célszerű is
Mély formázásról meg méllyen hallgass ha valamiért gariztatni kellene(#15350) SnailMan87
Winampra elvileg van ilyen
Éna következőt csináltam alaplapim van elol is kivezetve
az első kivezetést belekötöttem a genius 5.1 stereo bemenetére, majd ha zene akkor átváltottam erre, ha film vissza az 5.1 esre
ez is megoldásMost amióta a mediacentert beuzemeltem, ugyanezen az asztali gépen
semmit nem csináltam és hirtelen megszolalt a mély a zenék alatt
ac3 filtert felraktam, amúgy is fel szoktam
lehet az csinált valamit, nem tudom
Lehet, hogy az ffdshow csinálja nem tudom..
Most már a divx esekt is többé kevésbé lejátsza az MCE nagy jelentősége nincs , mivel asztali egér és mediaplayer(#15356) Az-X
Enéym már megnyugodott néha lefut az auto defrag hallhatod azt, aztán van az előtöltés superprefetch, és az indexelő, ill. a windows search
A Superprefetchnek van értelme, indexelőt kikapcsoltam, pontosabban leszukitettem neki, hogy minimális helyen indexeljen
Ezenkivül nem csináltam semmit sem
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- YouTube
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Starcraft 2 Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest