Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

válasz adalbert1 #15338 üzenetére

De igen, valahogy úgy megy asszem, hogy a tartmányra vonatkozik az un. tartomány házirend, és amikor belépsz a rendszerbe, automatikusan végrehajtódik a grpup policy.
    Értelme persze nem sok van,
    hiszen a tartoményi üzemelés során a munkacsoportos, ugyanúgy elérhető mint korábban, feltéve, hogy admin vagy a saját gépeden
    Akkor a tartományi házirendtől függetlenül tudsz megosztani, file t másolni stb ...
    Mitőbb ha a gép a tartomány tagja, akkor is belehet lépni csak a saját gépbe is, úgy hogy nem lépsz be a tartományba
    Persze a tartománybeli felhasználó nevednek is adhatsz admin jogot a saját gépden.
    És akkor 1 szerre van, hogy tartományi user vagy és admin is vagy a saját gépeden.

(#15345) ToBeY
    Fel de inkább 2*1 gb ram esetén

(#15346) NFree
    Nem dos, hanem a vistaval kellett volna particionálni, és formázni, lehet nem gyors formatot is használni, uj hdd nél célszerű is
    Mély formázásról meg méllyen hallgass ha valamiért gariztatni kellene

(#15350) SnailMan87
    Winampra elvileg van ilyen
    Éna következőt csináltam alaplapim van elol is kivezetve
    az első kivezetést belekötöttem a genius 5.1 stereo bemenetére, majd ha zene akkor átváltottam erre, ha film vissza az 5.1 esre
    ez is megoldás

Most amióta a mediacentert beuzemeltem, ugyanezen az asztali gépen
    semmit nem csináltam és hirtelen megszolalt a mély a zenék alatt
    ac3 filtert felraktam, amúgy is fel szoktam
    lehet az csinált valamit, nem tudom
    Lehet, hogy az ffdshow csinálja nem tudom..
    Most már a divx esekt is többé kevésbé lejátsza az MCE nagy jelentősége nincs , mivel asztali egér és mediaplayer

(#15356) Az-X
    Enéym már megnyugodott néha lefut az auto defrag hallhatod azt, aztán van az előtöltés superprefetch, és az indexelő, ill. a windows search
    A Superprefetchnek van értelme, indexelőt kikapcsoltam, pontosabban leszukitettem neki, hogy minimális helyen indexeljen
    Ezenkivül nem csináltam semmit sem

Új hozzászólás Aktív témák