- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
Morden24 #40715 üzenetére
Nem használok külön kodekeket vagy kodekpakkot, az mpc beépítettjei tökéletesen megfelelnek. Feleslegesen nem is "terhelném" ilyennel a rendszert. Viszont ez ilyen félmegoldásnak jó lesz: képes mappák mozaik nézetben, minden más listában (valamiért erre nem gondoltam).
Köszi.
n00n: "...átraktam a program files mappát d:/programokra." Szerintem ez lesz a gond. Nem stimmel az elérési út, gondolom én.
-
#PeTeY#
aktív tag
Reggelt!
Az megoldható win7-ben, hogy csak bizonyos fájltípusoknál ne használjon miniatűröket a windows intézőben? Konkrétan avi-ről és wmv-ről lenne szó, mert míg képeknél jól jön, ha hirtelen keresni kell mappán belül valamit, viszont egy olyan mappát megnyitva, ahol van 50+ avi fájl, csak tököl egy sort, ráadásul a filmek 99%-ának az első képkockája fekete, kvázi értelme sincs a miniatűröknek. Szóval beállítható, hogy videó fájloknál, csak ikont mutasson, míg másnál menjen a miniatűr? -
#PeTeY#
aktív tag
Üdv!
Pár esztétikai "problémára" keresek megoldást. Nagyon új nekem ez a win7 és semmi sincs a helyén.
1.Hol tudom beállítani, hogy az intézőben mindent (minden mappán belül pl.) mozaik nézetben mutasson?
2.Ha már mozaik nézetben van, hogyan tudom megváltoztatni az ikonok sorrendjét (pl. A B és C nevű ikont szeretném, ha mondjuk B A C-ként követné egymást. xp alatt csak odahuzigáltam egérrel... itt ez nem megy)?
3.Fájltípusokhoz hogyan társíthatok másik ikont?
4.Asztali ikonoknál hogyan tudom eltüntetni azt a háttért, ami akkor jelenik meg ha rávsiezm az egeret?
Tudom, értelmetlen apróságok, de nekem ezek kellenek a boldogsághoz.
Aktív témák
- Formula-1
- Kedvenc zene a mai napra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest