- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
RootRulez #32226 üzenetére
Igen, a linuxos boot képernyő jön be. Akartam is kérdezni, de hirtelen kiment a fejemből. Mivel tudnék belenyúlni a boot menübe?
Ha nagyon bonyolult, akkor csak hozzáadom a linuxos partíciót az adat partíciómhoz és újrarakom a win 7-et is. Így tutira megoldódik a probléma, bár nem örülnék 1 rendszer újratelepítésnek
-
Studiossrác
aktív tag
Melyik partíciókezelő progi fut win7 alatt? Én már 3db-al is próbálkoztam és nem működtek...Van egy 40 gigás linux partícióm, azt szeretném a 200 gigás adatpargtíciómhoz hozzáadni. Mindezt win7 alatt
Szerk: természetesen ingyenes programok, demok előnyben vannak
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
hackeeeee #23269 üzenetére
Mennyire képes együttdolgozni az XP és a win7? Csakmert akkor játékokra feltelepítek 1 xp-t...3 partícióm van a gépen: van egy 20 gigás elfekvőben(linuxot szerettem volna rá pakolni, de akkor teszek oda XP-t), van egy 30 gigás win 7, és egy 200 gigás adat....
200 gigásra volt játék feltelepítve amit a win7 simán elindított úgy, hogy fel se telepítettem win7 alól(xp alatt tettem még oda). Ezen meglepődtem...XP is képes ilyenre? Teszem azt feltelepítek 1 játékot win7 alól a 200 gigás partícióra az menni fog xp alól? Vagy ez szimpla csoda volt(nem írt semmit a game a registrybe...gyanítom amúgy ez volt az oka a jelenségnek) -
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Végülis a 64 biteset tettem fel. Nagyon tetszik a rendszer, plusz pontot is szerzett nálam.
Régi hibája a notebooknak, hogy nem indult el a Pro Evolution Soccer 2009.(pes 2009). Vagyishát, eddig is indult, csak játszhatatlanul lassú volt. Pedig minden alkatrészem jobb, mint a játék ideális gépigénye....de mostmár mindegy, win 7 megoldotta
2 problémám lenne a rendszerrel:
1: prohardverre nemtudok firefox alól belépni? Csak explorer alól. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
2: Mobility Radeon HD 3430-as VGA-m van....512 megás, viszont a win7 256 megásnak látja.... Milyen drivert tegyek fel neki? Próbálkoztam a hp oldalán lévő vista 64 bitessel, próbálkoztam az ato oldalán lévő nem mobilitys driverrel(mod toolsal tettem fel). Mindkettővel ugyanúgy 256 megásnak látja a rendszer a vga-t......
Valaki tudja ezekre a dolgokra a megoldást?
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
antikomcsi #22657 üzenetére
Persze. én is szándékozom majd még memóriát venni bele. Csak még garanciális a gép...tudom, hogyha tennék bele pluszba memóriát, az nem járna garanciavesztéssel, de én akkor se szeretném megbontani a gépet, amíg garis...még 10 hónap a garancia, utána befigyel szerintem még 2 giga ram mellé
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
Laybee #22626 üzenetére
Értem.
Adott ez a gép: Hp 6730S(Intel Pentium Dual Cpu T3400[2,16ghz,2.16ghz], 2gb Ram, Ati Mobility Radeon HD 3430)
Szerintetek érdemes erre feltenni a win 7-et? Perpill van rajta 1 xp meg 1 linux. Xp helyett gondoltam a win7-re...belassulna tőle nagyon a gépem? Ha nem, akkor melyik verziót érdemes feltenni? Noti drivereivel, hogy állna a rendszer?
Nagyon,nagyon néha betöltetek vele 1-1 játékot...játékok alatt mennyit fogna vissza a win7? Ha 1általán visszafog valamit.
Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest