- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Kukti
tag
fura.
nállam a pc a routeren keresztül kapja a netet. 2 integrált gigabites lan kártya van benne. pc-t összekötöttem lapossal. kijelöltem a két integrált kártyát bridge connection, és már volt is net a laposon. semmi mást nem csináltam.
láttam a cliens gépen jól átállítottad a public network tulajdonságait, szóval nem értem mi lehet a gond.
-
SFU
tag
Sziasztok!
Kérem, segítsetek, ha tudtok, a problémámat leírtam az előző hozzászólásomban, erre Lenry volt olyan kedves, és válaszolt. A helyzet annyival lett bonyolultabb, hogy - kínomban - a server gépre WinXP Professionalt tettem, és láss csodát, így van net a másik, Win7 32 bites rendszeren, de az eredeti, Win7 64 bittel ellátott serveren az istennek sem. A hálókártyák drivereit frissítettem, újratelepítettem, semmi. A két gép látja egymást, de nincs net.
Köszönettel:
SFU
-
a server gépen a netkapcsolatra jobb klikk - tulajdonságokra előjövő ablakban nincs valahol egy "megosztom ennek a gépnek a netét, hogy a hálózat többi gépe is használni tudja" pipa?
épp XP-s gépnél vagyok, így nem tudom pontosan megnézni neked, de XP-n tuti van, és működik is így, mert használtam én is így. este jutok W7es géphez, ha addig nem lesz megoldás, akkor megnézem azon is.
viszont egyszerűbb, megbízhatóbb, és fényévekkel jobb, bár költségesebb megoldás volna, ha vennél egy routert
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest