Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Fori23
őstag
Én sem fikázni akartam, csak nem egészen értem, miért mindenkinek pont azok a dolgok nem kellenek, amiket kiszedtek, és fordítva is, miért az kell, amit beleraktak.
Ha valaki egy olyan egyszerü progival mint pl. az nLite, nem tud magára szabni egy telepítőt, akkor az mit csinál, mikor nem tud felmenni a netre, nem tud nyomtatni, stb...
A teljes magyar javítócsomagot lelehet szedni egyben /kb.200MB/, és a KBxxxxxx-ket szintén lehet integrálni a telepítőbe SP2-vel együtt.
Aktív témák
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest