Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
IIS is van, igen, bár nem tudom mia fenének, de az RRAS felrakásával együtt felkerül alapértelmezetten. (DHCP, DNS, File and Storage services, IIS, Remote Access van most)
Internet felől csak távoli asztallal kell bejelentkezni rá, semmi máshoz nem kell kapcsolódni onnan (az internet megosztás ami miatt ez talán gázos)
Őőőő... nem tudom, ahogy alapértelmezetten volt, úgy van

Az Anonymous nincs alapból tiltva??? Mert engedélyezni biztos nem engedélyeztem, ezért is fura... utána nézek.
RDP kell, igen.... de egyetlen felhasználónak csak.
Köszi, azthiszem kicsit guglizok a hszed alapján most, mert annyira azért nem értek hozzá sajnos

/ ez házi szerver, csak kihasználom, hogy 180 napig ingyen használhatóak ezek, szóval ezért sincs profizmus
/Szerk: Aha, az IIS-nél be volt kapcsolva az Anonymous... letiltottam most.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen routert?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- AliExpress tapasztalatok
- Születésnapos a Noctua
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 11
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/