Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
válasz
Visormail
üzenetére
Bocsánat a lassú válaszért. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni.

Tartományban vannak (7-8-at próbáltam összesen eddig) Kb. 6-nál be is tudok lépni az általános felhasználóval, kettőnél azzal sem tudok belépni. Pedig mindenhol írja bejelentkezésnél a tartomány nevét. Ahol be tudtam lépni, ott telepíteni eddig kettőn tudtam, a többin a fenti üzenetet kapom a rendszergazdai felhasználó-jelszó párossal.
Az idő siet 5-6 percet. A szerveren is ez volt a helyzet, de ott beállítottam. A kliensen nem tudom, mivel nincs jogom hozzá. :/
A DHCP-t a Kifü routere osztja.
Ahol be tudok lépni, ott tudom pingelni a szervert.A DNS címnél a szerver címét kell megadni? Ha igen, ezt nem ellenőriztem még, de feltételezem, hogy ha tartományban van akkor azt kapja automatikusan. Vagy manuálisan kell beállítani minden kliensen? A tartománynév\felhasználóneves bejelentkezést is kipróbálom majd a hét elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest