Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Helló, valaki használ SCCM 2007-et?
Kérdésem: dism-el update-eltem a az alapimage-et (w7 32bit ent hu sp1.wim) az 1.11-es kernel mode driver framework-re, hogy az újonnan beszerzett gépeinkre is felmenjenek a driverek, ami szépen meg is történik, de a task sequence-be beállított szoftertelepítések nem futnak le (ez a drivertelepítés utánra van időzítve), ami azért is fura, mert előzőleg ezzel nem volt gond. CSAK ez változott, máshoz nem nyúltam. A logban a következő van (FF30 az első szoftver):The task sequence execution engine successfully completed the action (Firefox 30) in the group (Install Software) with exit code 0
A következő a PDF Creator lenne, de arra már hibaüzi jön, pedig a FF sem ment már fel.
The task sequence execution engine failed executing the action (PDF Creator) in the group (Install Software) with the error code 50 Action output: . The operating system reported error 50: The request is not supported.
Valaki belefutott ilyenbe?
Ha máshol kellene feltennem a kérdést, küldjetek el nyugodtan :-)Üdv és köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest