-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
Pttypang #8830 üzenetére
Rengetegen vagyunk. Teljesen nem tudom, mit kíván a babona, de holnap megyek bemutatni a fejemet, és hát cross your firngers for me, mert brutális túljelentkezés van mindenütt, és ritka az ilyen hely, ahol nem kérnek perfekt németet.
(#8831) AMD Power Ha a WinMobile-okat is beleszámítjuk, akkor mindenképpen. De szerintem azért valamit biztosan jelent hogy Eric Rudder tegnap két újdonságot is bemutatott a Samu keynote-on, ráadásul ebből csak az egyik a Microsoft fejlesztése, a másik a Samué (arról kicsit később jön ki a cikk).
(#8832) Maateeo Ha a Sprint nem kamuzik, akkor biztos, hogy lesz új HTC.
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy a WP8 tényleg kezd jól állni, ugyanis az eddig csak kukadroidot gyártó Lenovo tegnap felemelte a ki mancsát, hogy még idén jönnek ők is a csempeiparba.
(#8833) l!nk87 Én megpróbálnék egy leszed/felrak műveletet. Az a baj, hogy ha az appal lenne gondod, átirányítanálak a fejlesztőhöz, de ez valami más gubanc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest