- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
senior tag
válasz
eszgabor #54921 üzenetére
Megértelek, de, ha már másik akkor miért ilyet, ha nem vagy/voltál megelégedve? Vagy miért nem 1 gigásat vettél? Nekem egy 625-öm van, de teljesen megvagyok elégedve vele. Nekem, mint átlag felhasználónak megfelel. Nyilván, ha legközelebb veszek az nagyobb lesz,de mivel ismerkedni akartam a wp-vel nem akartam nagyot bukni, ha nem jön be, de még ez a "kicsi" telefon is messze túlszárnyalta az elvárásaimat.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
eszgabor #54921 üzenetére
Mivel egy lowend telefonrol besuelunk, es Nokia is, ezert viszonylag nagy. Viszont tovabbra sem ertem, hogy miert egy lowend telefon alapjan iteled meg a rendszert. Ha egy lumia 930-rol irnad azt, hogy szarul multitaskingol, akkor a rendszer hibaja lenne, de egy lowend telefonnal a hardver hibaja. Azert a fizikai korlatokat meg a wp sem tudja átírni barmennyire is jo
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest