Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
http://mytil.es/ van pár olyan képernyő fotó ahol ki van rakva kisebb nagyobb méretben 1-1 kép a csempék közé. Azt hogyan lehet megcsinálni? wp7.5 alatt magát a mappát pl mentett képek simán kirakja. Viszont új mappát nem tudok létrehozni és az lenne a lényeg, hogy csak 1db képet rakjon ki. (ha mappába rakom akkor ugye változnak a képek.) vagy csak szimplán 1db képet kirakni.
(vagy ezt csak 7.8-on lehet?)
-
dejaris
addikt
Ide is nyithatnank egyet.
-
saiyajin
senior tag
-
andris811
tag
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahol van fent sok wp8 home screen? Kíváncsi vagyok miket lehet kihozni belőle... Köszi!
-
-
Воланд
titán
válasz
Murphistic #9872 üzenetére
en arra vagyok kivancsi, hogy vajon az omnia 7 megkapja-e....
-
Murphistic
aktív tag
Azért kíváncsi leszek, hogy a független telefonomra mikor jön ki az ápdejt. Poén lenne, ha benne lenne az első hullámban, mert nem kell szolgáltatói jóváhagyásra várni.
Az viszont tényleg jó hír, hogy elég hivatalos források mind január 31-ét írnak, sőt még az év is meg van határozva
.
-
tomcsi83
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy kis "próblémám" vagyis inkább kérdésem. Többfelé kerestem rá választ, de egyértelműt nem találtam, vagy legalábbis csak foszlányokat.
Szóval: anno regeltem egy live id-t gmail-es mail címmel (tudom hiba volt
). A kérdésem az, hogy van-e rá mód, hogy a live id-mat megváltoztassam/migráljam microsoft termékre pl. hotmail, live, outlook?
A másik kérdőjel, hogy ez megoldható-e úgy, hogy a vásárolt appjaim, xbox pontjaim, tagság, stb megmaradjon? Ha nem muszáj, nem szeretnék mindent nulláról kezdeni, max utolsó lehetőségként.Szeretném elfelejteni guglit a szarakodásai miatt, ami szerintem még csak a kezdet...
Előre is köszi!
-
catroot
veterán
Hát elég hülye megoldás. Én is arra gondoltam, hogy mivel óránként frissül a tile, így valszeg akkor kellene wifin lennie.
@Peetey91
Nekem az AAA Weather tegnap 22:54 óta nem frissült, a WeatherFlow pedig 0:18 óta.
Nyomok egy restartot, mert valamiért nálad frissült. Ha wifin se frissül nálam, akkor gyakorlatilag olyan (legalábbis ebből a szempontból), mintha Lumia 610-es lenne - ott sem frissül, persze más okok miatt.
@pzstm
Nem, nekem még a "jóöreg" 7.8 van.
-
catroot
veterán
Most az tényleg komoly, hogy ha csak wifi van (tehát nincs 3g-s net), akkor nem frissül be az időjárás csempe?
A mai naptól már nincs mobilnetem, csak wifim és egyik időjárás csempém sem frissül, pedig párszor már ránéztem, hogy "felmenjen" wifire.
Amúgy k.rva jó, hogy már megint lemaradtam arról, hogy rámírtak FB-n, pedig most azért jó lett volna, ha időben olvasom.
-
btudos
nagyúr
Jönnek a legiaap által hiányolt játékok
-
-
saiyajin
senior tag
Tegnap volt nekem is HR a frissiítés miatt, és nekem is visszaszinkronizálta a névjegyeket képpel együtt szerencsére. Pedig a webes felületen tényleg nem látszanak, emiatt el is mentettem az össszes beállított profilképet, de végül is nem volt rájuk szükség.
-
marcusa
addikt
Na, nagy nehézségek árán, de átköltöztettem a címtáramat a hotmail címtárba
Csak 70db névjegyem van, és így is a hajamat tépem, mert az ékezeteket az összesben át kellett írni, nem tudom mit csinál akinek több száz van...
Viszont... a képeket nem hozta át a google-ből, és nem találom hogy hol lehet képet feltölteni a névjegyhez, tudja valaki? -
regener
veterán
Nektek jött már Lumia 610-re T-mbolie-os 7.8?
Nekem előbb írta, rámentem hogy tegye fel, szinkronizált egyet majd semmi, azóta a frissítésnél valami 8000FFFF hibát ír és nem talál frissítést. -
pzstm
titán
Azt ugye tudja mindenki, hogy névjegyeken kívül naptár is érintett......
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #9834 üzenetére
Jajj necináld mán...
-
marcusa
addikt
válasz
marcusa #9822 üzenetére
Hát, ez elkeserítően rossz... Most azt csinálta, hogy összeolvasztott olyan névjegyeket is, amiknek közük sincs egymáshoz. Van egy nevem aki alatt három különböző ember telefonszámát írja, és a másik két ember neve meg eltűnt a listából... Hogy lehet a google fiókot teljesen kitörölni a hotmail-ből?
-
marcusa
addikt
Köszönöm szépen, meg tudtam csinálni, bár ez a címtár elég nagy visszalépés a google címtárához képest, csak akkor ismeri fel az egyező névjegyeket, ha a keresztnév és a vezetéknév pontosan egyezik... Ha van két névjegy, ahol a telszám vagy email egyezik, de a keresztnév az egyiknél laci, a másiknál lászló, akkor már nem is talál egyező névjegyet...
-
pzstm
titán
WP-n nem. NEm fogják támogatni a szinkront. Ha jelenleg felvetted, akkor az első Hard resetig elérhető marad. Következőre már nem fog menni.
Csak sokan elfelejtik, hogy ez Win8 tablet és Win8 laptopokat is érint...
(renaming function ahogy elérhető lesz én már dobbantok is....)
-
Pastika
aktív tag
Üdv az uraknak! Friss WP8 userként a segítségeteket kérném. Gmailből szeretném a névjegyeimet outlook.com-ra migrálni, a január 31.-i probléma előtt. Az gmailből exportáltam csv.-be, amelyet a webes felületen beadtam az outlook.com-nak, azonban a hosszú ékezetes karaktereket egyszerűen kérdőjelként értelmezi.. Tudtok valami megoldást, hogyan lehetne a megfelelő karakterkódolással átköltözni outlookra? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest