Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Ha valaki beszeretné illeszteni, akkor itt a "kódos" változat.

    1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált [I]Hard Reset[/I] (HR) [I]alaphelyzetbe állítás[/I] helyett, feltétlen ezt a programot használd! Mert az egyszerűen nem jó semmire már, csak további problémákat okoz.
    [L:https://repairavoidance.blob.core.windows.net/packages/WindowsDeviceRecoveryToolInstaller.exe/?lang=hu/][B]Windows Phone Recovery Tool program letöltése[/B][/L],
    Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, [I]ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt.[/I] Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
    Ha az RT program felismerte a telefont [I]ráböksz a megjelenő készülék képre.[/I]

    2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
    A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz.

    3. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és [B]stabil 8.1[/B] rendszered.
    A wifi-t állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba..
    [I]Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még![/I]
    Belépés után töltsd le az [I]upgrade advisor-[/I]t, vagyis a [B]FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓ[/B]T és indíthatod is feltelepülés után! [B]MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN![/B] [I]Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.[/I]

    Utána navigálj a [I]Beállítások---telefonfrissítés[/I]hez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a [B]az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build[/B], ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor [B]új telefonként[/B] - [I]tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el[/I], beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!

    4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. [I]Jelenleg most a 10.0.14393.693.[/I] Ha végre ez is elkészült...

    5. Most az első dolgod legyen, hogy az [B]áruházban az összes frissítést telepíted[/B], ami elég tetemes applikáció update lesz.
    Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!

    6. Ha kész minden, akkor [B]restart![/B] Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. [I]Belaktatod[/I] a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.

Új hozzászólás Aktív témák